Son Dakika Haberler

Afrin'den acı haber: 2 asker şehit düştü

Gündem

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) son dakika açıklamas: Suriye sınırları içerisinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda 2 askerin şehit olduğu 5 askerin ise yaralandığı belirtildi

Son Dakika Afrin; Afrin'den acı haber: 2 asker şehit düştü

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ( TSK) gelen son dakika açıklamasında Afrin Harekatı'nda 2 askerin şehit olduğu 5 askerin ise yaralandığı belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurlarına karşı bugün gerçekleştirilen operasyonlarda iki askerin şehit olduğu, beş askerin yaralandığı kaydedildi.

TSK’dan yapılan yazılı açıklamada, “Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 04 Şubat 2018 tarihinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonlarda, iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, beş kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diler; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz” denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.