Son Dakika Haberler

Tarsus'ta duvarın içinden cephanelik çıktı

GÜVENLİK

Mersin'in Tarsus ilçesinde polis ekipleri silah ticareti yapıldığına dair yapan bir çeteyi ortaya çıkardı. Evde yapılan aramada silahlar, antika eşyalar ve mühimmat bulundu.

Tarsus'ta duvarın içinden cephanelik çıktı

Mersin polisinin Tarsus'ta düzenlediği operasyonda içinde teröristlerin gözde silahı kaleşnikof'un da bulunduğu cephanelik çıktı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde polis ekipleri silah ticareti yapıldığına dair yaptıkları çalışmalarda, Bağlar ile Kavaklı Mahallesi'nde bulunan adreslere ve takipte olan araca eş zamanlı operasyon düzenledi.

Edinilen bilgilere göre, adreslere yapılan baskında KOM Grup Amirliği ekipleri, duvarların içine gizlenmiş silahlar ve mühimmatları ele geçirdi.

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER

Operasyonlarda, 1 adet kaleşnikof, 4 adet av tüfeği, 4 adet kaleşnikof şarjörü, 13 adet el tipi tabanca şarjörü, 1436 adet kaleşnikof fişeği, 292 adet tabanca mermisi, 108 adet av tüfeği fişeği, 12 adet tarihi eser olduğu belirlenen altın sikke, 1 adet define dedektörü, 2 adet mühimmat yeleği, 5 adet 7.65 el tipi tabanca,1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.
Gözaltına M.H.K, S.B. ve E.B. adlı kişinin Emniyette sorguları devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.