Son Dakika Haberler

İBB’nin Yıldız Güreşçileri Türkiye Üçüncüsü Oldu

Spor

Türkiye Güreş Federasyonu ve Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kulüpler arası Yıldızlar Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası Konya Selçuklu Spor Salonu’nda yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü 102 puanla üçüncü oldu.

50 ilden 290 sporcunun katıldığı ve yeni güreş kurallarının uygulandığı Kulüpler arası Yıldızlar Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır, Sadin Bakır, Ömer Elmas ve Zafer Uyumaz’ın çalıştırdığı güreşçiler kulüpleri adına minderde şampiyon olmak için mücadele ettiler. Çekişmeli geçen ve üç gün süren müsabakaların sonunda 10 sıklette 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandılar. Muhammed Erol, Musa Zaurbekov ve Adem Sağlam beşinci oldular.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır ise şampiyonanın en centilmen antrenörü seçilerek Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz tarafından plaket takdim edildi.

Düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren sporculara madalyaları, protokol davetlileri, kulüp yöneticileri, antrenörleri, hakemler ve sporcu aileleri tarafından verildi.

Şampiyonada Samsun İlkadım Belediyesi Spor Kulübü 110 puanla birinci, Sakarya Hendek Spor Kulübü 103 puanla ikinci ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü 102 puanla üçüncü oldu. Kulüplere Kupaları Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz tarafından verildi. Üçüncülük Kupasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü adına antrenör Cemal Bakır aldı.

Madalya kazanan sporcular ise şöyle:

Altın

Muhammed Hamza Bakır

Gümüş

Malik Aktürk

Müslüm Barga

Bronz       

Mustafa Erol

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.