Son Dakika Haberler

Diyarbakır ve Bitlis'te hain saldırı, 1'i asker 3 şehit var

Gündem

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda 1 asker ile 1 sivil şehit oldu.  Topçular Karakolu'na giden sivil araca Şekale Tepe bölgesinde PKK'lı teröristlerce ateş açıldı.

Diyarbakır ve Bitlis'te hain saldırı, 1'i asker 3 şehit var

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde terör örgütü PKK mensupları sivil araca ateş açtı. Aracın içinde bulunan 1 uzman çavuş ile 1 sivil şehit oldu. Bitlis'te de odun toplayan köylülere PKK'lı teröristlerce ateş açıldı. 1 köylü şehit oldu, 4 köylü yaralandı

Saldırıda araçta bulunan Uzman Çavuş Sergen Çakmak ile gönüllü güvenlik korucusu Yasettin Opçin şehit oldu. Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Bitlis'te ise merkeze bağlı Kayalıbağ köyü kırsalında PKK'lı teröristler odun toplayan sivilleri hedef aldı. Teröristlerin açtığı ateşte Nurullah Kılıçarslan isimli vatandaş yaşamını yitirirken, 4 kişi hafif yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; valilikten yapılan açıklamada, Hani ilçesinin Topçular Şekale Tepe bölgesinde seyir halindeki araca saat 15.05 sıralarında bir grup terörist tarafından ateş açıldığı bildirildi.
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman silah arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşları ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.