Son Dakika Haberler

Fenerbahçe - Beşiktaş maç sonucu kararını federasyon verecek

Spor

Futbol teröristleri yüzünden Türkiye'nin en büyük iki kulübünün maçına gölge düştü. Maç sonucu hakkında son kararı TFF verecek,,

Fenerbahçe - Beşiktaş maç sonucu kararını federasyon verecek

Fenerbahçe maçı sırasında yaşanan çirkin saldırının ardından soyunma odasına geçen Beşiktaşlı oyuncular ve taraftar maç sonucunun ne olacağını merakla beklerken, yaralanan Teknik Direktör Şenol Güneş'in geceyi hastanede geçireceği açıklandı.

Yıllardır stadyumlarda küfür, hakaret ve şiddet havası estiren magandalar yüzünden, aileler artık çocuklarını maçlara göndermiyor. Çirkin tezahuratlar yüzünden kimse ailesiyle maç izlemiyor. Bu çirkinlik sadece futbolu değil, tüm spor dallarını etkiliyor. Son saldırı öncesi dakikalarca süren küfürler, hakaret ve çirkin sözler Türk futbolunun düştüğü çukuru gösteriyor. Artık yeter...
 
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Peki şimdi ne olacak, TFF nasıl bir karar verecek? İşte detaylar...

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Yaşanan olayların ardından soyunma odasına giden ve başına dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hastaneye kaldırıldı...

Yaşanan üzücü olayların ardından 'Şimdi ne olacak?' soruları sorulmaya başlandı.

NE KARAR ÇIKACAK?

Olaylı derbiyle ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek. Federasyon, hakem Mete Kalkavan ve gözlemci Ahmet İbanoğlu'nun yanı sıra 4 temsilcinin raporları doğrultusunda son noktayı koyacak.

Yaşanan olayların ardından yoğun bir telefon trafiği yaşayan Federasyon, tatil edilen derbiyle ilgili kararını vermek için çarşamba günü toplanacak.

Öte yandan kararla ilgili değişik ihtimallerin olduğu belirtildi...

Şenol Güneş'in başının yarılmasının ardından oyunun devam edilmemesi yüzünden, Beşiktaş'ın 3-0 hükmen galip ilan edilmesi ağırlık kazandığı öne sürüldü.

Ancak olaylar sonrası Fenerbahçe cephesinden her türlü güvenlik önleminin aldığı yetkililere anlatıldı. Maçın tekrar oynanma ihtimalinin az da olsa bulunduğu vurgulandı. 
Yaşanan üzücü olayların ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilecen olan Fenerbahçe'ye 2-3 maç saha kapatma cezası verileceği bildirildi.

Bu doğrultuda Fenerbahçe cezasını önümüzdeki sezon oynanacak olan Türkiye Kupası maçlarında çekecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.