Son Dakika Haberler

Obradovic "Üçüncü maçtan daha iyi oynamalıyız"

Spor

 Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu dördüncü maçında Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz takımına Fernando Buesa Arena’da konuk oluyor.

banner201

Obradovic "Üçüncü maçtan daha iyi oynamalıyız"

   Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu dördüncü maçında Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz takımına Fernando Buesa Arena’da konuk oluyor. Bu akşam TSİ 22:00’de başlayacak mücadele öncesi Fenerbahçe resmi sitesine konuşan Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic ile oyuncu Nicolo Melli, şunları söyledi:

   Zeljko Obradovic: "Bu akşam elimizde, herkesin mücadele etmek istediği Final Four’a ulaşabilmek için yine önemli bir fırsat olacak. Bunu yapabilmek için üçüncü maçtan daha iyi oynamalıyız. Daha iyi konsantre olmalı ve bir önceki karşılaşmadaki kötü anları tekrarlamamalıyız. Ve elbette bu karşılaşmada daha iyi oynamanın yolunu bulmalıyız."

Nicolo Melli: "Üçüncü karşılaşmada yeterince agresif değildik. Maç boyunca daha sert olmalıydık. Buna bir sonraki karşılaşmada izin veremeyiz. Bu akşamki karşılaşma daha da sert olacak ve buna daha iyi bir şekilde odaklanabilmeliyiz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.