Son Dakika Haberler

Nusret'in restoranı neden mühürlendi!

Magazin

Beşiktaş Belediyesi Zapıta ekipleri tarafından Bebek'te mühürlenen ünlü kasap Nusret'e ait restoranın ruhsatsız olduğu ortaya çıktı. 

Nusret'in restoranı neden mühürlendi!

Sosyetenin göz bebeği Nusret'in Bebek'teki ünlü restoranın neden mühürlendiği ortaya çıktı. Beşiktaş Belediyesi Zabıta ekiplerinin daha önce uyardığı ünlü restoranın ruhsatsız olduğu bildirildi.Sosyal medyayı en aktif kullanan Türk ünlülerin başında gelen sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin Instagram hesabından paylaştığı yeni videosu kısa süre içerisinde milyonlarca kez izlendi.

TUZLAMA HAREKETİYLE ŞOVUNU YAPMAYI İHMAL ETMEDİ

Kendisine özgü "Saltbae" hareketiyle milyonlarca kişi tarafından tanınan Nusret yine çok konuşulacak bir video imza attı. Özenle hazırladığı etin videosunu çeken Nusret, kendisiyle özleşen tuzlama hareketini de yapmayı ihmal etmedi.

RESTORANI MÜHÜRLENMİŞTİ

Sosyete kasabı Nusret dükkanının zabıtılar tarafından mühürlenmesiyle gündeme gelmişti. Beşiktaş Belediyesi tarafından yaptığı açıklamada, "Bebek'teki restoranın ruhsatının olmadığı tespit edilmiş, gerekli tedbirler alındıktan sonra zabıta ekipleri tarafından mühürlenmiştir" ifadeleri kullanılmıştı.

Yorumlar (1)

osman 6 Yıl Önce

dünyanın en meşhur kasabı olunca TC yasalarına uymayı kendine yakıştıramamış. Ayıp insan önce yasalara uyarak örnek olur, amerikada bunu duysalar değil mühür vurmayı restoranının kapısına bile uğramazlar. Yasalara saygısı olmayanın halka tüketiciye müşterisine saygısı hiç olmaz nokta

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.