Son Dakika Haberler

Taksi sürücüsünün magandalığı dehşete döndü

GÜVENLİK

İçinde turistlerin bulunduğu UBER'ci araca saldıran taksi sürücüsünün pervasızlığı olaya tanık olanlara yok artık dedirti..

banner201

Taksi sürücüsünün magandalığı dehşete döndü



UBER'cilerle taksi şoförleri arasındaki kavga yeniden alevleniyor. Eline sopayı alan taksici yasaların yapması gerekeni küfür ve hakaretler eşliğinde saldırarak adalet sağlamaya kalktı.

Fatih'te bir taksi sürücüsü içerisinde turist olan UBER şoförüne sopayla saldırdı. UBER aracınn camına sopayla vuran taksici küfürler ederken, araçtaki turistler panik dolu anlar yaşadı.

Taksici-UBER gerilimi devam ediyor. Fatih Sirkeci'de içinde turist olan UBER aracını gören taksici öfke ile aracını durdurdu. 

Araçtaki sopayı alan taksi sürücüsü araca doğru koştu. Aracın camına sopayla vuran taksi şoförü tehditler savurdu. Edinilen bilgilere göre, bu sırada araçta bulunan turistler panik dolu anlar yaşadı. 

Turistlerden biri olayı cep telefonuyla taksiciyi görüntüledi. Taksi soförü, UBER sürücüsüne, "Ben senin gibilere cezaevinde çorap giyindiriyorum" diye tehdit ettikten sonra aracına gitti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.