Son Dakika Haberler

Kim bu sapkın; Çocukları aşağılayarak videosunu çekiyor

Gündem

Çocuk denecek yaşta henüz ortaokul öğrencilerini öpüştüren, çocuklara ayak öptüren, tükürük yalatak, çimen yediren tüm bunları da sosyal medyada yayınlayan dengesiz yakalanarak gözaltına alındı. Bulut Altuğ adlı şüpheli için açılan soruşturma sürüyor.

Kim bu sapkın; Çocukları aşağılayarak videosunu çekiyor


Çocuk denecek yaşta henüz ortaokul öğrencilerini öpüştüren, çocuklara ayak öptüren, tükürük yalatak, çimen yediren tüm bunları da sosyal medyada yayınlayan dengesiz yakalanarak gözaltına alındı. Gaga Bulut takma adını kullanan Bulut Altuğ, erkek cocukları dudak dudağa öpüştürerek para verdiği sahneler büyük tepki çekmişti. 


Sosyal medyada Gaga Bulut adıyla takipci ve begeni toplamak için sıradışı isteklerde bulunan Gaga Bulut kullanıcı adını kullanan kişi İzmir'de yakalanarak gözaltına alındı. Yayınladığı videolarda erkek çocukları birbirleriyle öpüştüren, genç kızlara ağza alınmayacak argo sözlerle para karşılığı bağırmasını isteyen Ayak öptüren, çimenleri yalatan kişinin dün yakalanarak savcılık tarafından olayın soruşturulduğu öğrenildi. 


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyada infiale yol açan Atatürk'e hakaret edilen videoyu çeken ve hakaret eden kişi ile çocukları cinsel içerikli taciz edip, videoyu çekip yayınlayan kişinin gözaltına alındığını duyurdu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabı üzerinden, sosyal medyada yayımlanan Atatürk'e hakaret ve çocuklara yönelik taciz görüntüleriyle ilgili paylaşımda bulundu.

Her iki görüntünün de sosyal medyada infiale yol açtığını belirten Soylu, "Atatürk'e hakaret edilen videoyu çeken ve hakaret eden, çocuklarımıza cinsel içerikli tacizi yapıp, videoyu çekip yayınlayan kişiler Türk polisi tarafından gözaltına alınmışlardır. Kamuoyunu saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise Twitter hesabından çocuklara yönelik "cinsel istismar" iddiasını içeren bir video paylaşımına ilişkin, "İzmir Başsavcılığımızın talimatıyla soruşturma açılmış ve gözaltına alınmıştır" bilgisini verdi.

Yorumlar (1)

Haluk 5 Yıl Önce

Toplumsal baskı olmadan da işlem yapsanız iyi olur. Aynı kişinin geçen haftaki videosuda bu şekildeydi, şikayet etmiştim ama bu olayda olmasaydı gözaltına alınmayacaktı heralde.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.