Son Dakika Haberler

 Galatasaray – Germani Basket Brescia

Spor

 7DAYS EuroCup’ta mücadele eden Galatasaray Basketbol Erkek Takımı, 3. hafta mücadelesinde İtalyan Ekibi Germani Basket Brescia’yı konuk edecek.

banner201

 Galatasaray – Germani Basket Brescia

   7DAYS EuroCup’ta mücadele eden Galatasaray Basketbol Erkek Takımı, 3. hafta mücadelesinde İtalyan Ekibi Germani Basket Brescia’yı konuk edecek.Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele bu akşam saat 20:00’de başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.  

  7DAYS EuroCup’ta oynadığı son maçta sarı kırmızılılar, deplasmanda ratiopharm Ulm’e iki uzatmaya giden maç sonunda 103-92 mağlup oldu. Karşılaşmada 26 sayı – 13 ribaundluk performans gösteren Nigel Hayes sarı kırmızılıların en skorer ismi olurken, Marko Arapovic 20 sayı, Tai Webster ise 17 sayı, 10 asistlik katkı verdi.

   İtalyan Ekibi Germani Basket Brescia, 7DAYS EuroCup’ta bu sezon oynadığı maçlarda henüz galibiyet alamadı. Oynadığı son karşılaşmada MoraBanc Andorra deplasmanına çıkan Brescia, sahadan 110-91’lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmada 20 sayı ile oynayan Bryon Allen takımının en skorer ismi oldu.

   İtalya Ligi’nde bugüne kadar 2 karşılaşmaya çıkan Germani Basket Brescia, oynadığı ilk karşılaşmada deplasmanda Varese’ye 81-80 mağlup oldu. İkinci hafta mücadelesinde ise Reggiana ile karşılaşan Brescia,  kendi evinde oynadığı maçtan 83-79’luk galibiyetle ayrıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.