Son Dakika Haberler

Arda Turan'a tarihi ceza

Spor

Futbolcu Arda Turan!a kulübü'nden tarihi ceza geldi.

banner201

Arda Turan'a tarihi ceza

    Futbolcu Arda Turan'a kulübü'nden tarihi ceza geldi.Şarkıcı Berkay ile ettiği kavga sonrası Türkiye gündemine oturan Arda Turan'ın kulübü Medipol Başakşehir, yıldız futbolcu ile ilgili açıklama yaptı. Medipol Başakşehir, Arda Turan'a tarihi ceza verdi.Bir gece kulübünde şarkıcı Berkay ile kavga eden sonrasında ise hastaneye silahla giden Arda Turan, Türkiye’nin gündemine oturdu. Medipol Başakşehir Kulübü, Arda Turan ve yaşananlar ile ilgili açıklama yaptı. Arda Turan’a 2.5 milyon TL para cezası verildi.Medipol Başakşehir, Arda Turan hakkında verilen cezayı resmi internet sitesinden yazılı olarak yaptı.

İşte Arda Turan’a verilen ceza ile ilgili açıklama:

“Yönetim Kurulumuz 15.10.2018 tarihinde saat 19:30'da tek gündem maddesi ile olağanüstü toplanmış ve oyuncumuz Arda Turan'la ilgili bir kısmını aşağıda açıkladığımız bazı kararlar almıştır.

Milli Takım maçları nedeniyle verilen 3 günlük izin sırasında futbolcumuzun işlediği iddia edilen ve medyaya yansıyan fiillerinin İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün etik ve profesyonel anlayışı ile hiçbir şekilde bağdaşmadığını belirtmek isteriz.

Konunun yargıya intikal etmesi sebebiyle ek karar ve yaptırım haklarımızı saklı tutarak, kendisini 2 milyon 500 bin TL para cezası ile cezalandırdığımızı, oyuncunun profesyonel yükümlülüklerinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini kamuoyuna bildiririz.

Saygılarımızla

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.