Son Dakika Haberler

Anadolu Efes,  Zalgiris Kaunas

Spor

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague ikinci hafta karşılaşmasında 17 Ekim 2018, Çarşamba günü Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımını konuk ediyor.

Anadolu Efes,  Zalgiris Kaunas

   Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague ikinci hafta karşılaşmasında 17 Ekim 2018, Çarşamba günü Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımını konuk ediyor. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:00’de başlayacak ve beIN Sports 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

   Avrupa arenasındaki 623. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 622 karşılaşmada 341 galibiyet ve 281 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 54,8) aldı.2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 375. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 374 karşılaşmada 184 galibiyet ve 190 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 49,2) elde etti.

   Anadolu Efes ile Zalgiris Kaunas, Avrupa kupalarında bugüne kadar 16 kez karşılaşırken, Anadolu Efes beş galibiyet ve 11 mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan dört karşılaşmada Anadolu Efes bir galibiyet ve üç mağlubiyet alırken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 12 karşılaşmada ise Anadolu Efes dört galibiyet ve sekiz mağlubiyet elde etti.

   Turkish Airlines Euroleague’in açılış haftasında Anadolu Efes, Almanya’nın Bayern Münih takımını deplasmanda 90-71 mağlup etmiş, Zalgiris Kaunas ise İspanya’nın Baskonia Vitoria Gasteiz takımına evinde 87-79 yenilmişti. Euroleague’de birinci haftanın ardından Anadolu Efes bir galibiyet ile dördüncü sırada, Zalgiris Kaunas ise bir mağlubiyet ile 10. sırada yer alıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.