Son Dakika Haberler

Darüşşafaka Tekfen CSKA Moskova ile oynuyor

Spor

 Darüşşafaka Tekfen bu akşam CSKA Moskova ile oynuyor.

Darüşşafaka Tekfen CSKA Moskova ile oynuyor

   Darüşşafaka Tekfen bu akşam CSKA Moskova ile oynuyor.Darüşşafaka Tekfen, Turkish Airlines Euroleague’in üçüncü maç gününde CSKA Moskova’ya konuk oluyor.Bu akşam saat 20:00’de Megasport Arena’da başlayacak maçın canlı yayını Beinsports 3’ten yapılacak.

  Darüşşafaka Tekfen Eurolegue’de 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alırken CSKA Moskova’nın 2 galibiyeti bulunuyor.Bundan önce 4 kere karşılaşan iki takımın mücadelelerinde sahadan 3 kez galip ayrılan taraf CSKA olurken, Darüşşafaka Tekfen 1 maçtan galip ayrıldı.CSKA Moskova’da forma giyen Will Clyburn, kariyerindeki ilk Euroleague maçına Darüşşafaka formasıyla çıktı.

  Darüşşafaka Tekfen Euroleague’deki en skorer ismi maç başına 13.5 sayıyla Zanis Peiners.Ev sahibi ekibin en skorer ismi maç başına 22 sayıyla Nando De Colo.CSKA maçı öncesi Darüşşafaka Tekfen baş antrenörü  Ahmet Çakı: “CSKA Moskova takımı hem kadro kalitesiyle, hem de istikrarlı bir şekilde Final Four oynayarak gerçekten de Euroleague’in en tehlikeli takımlarından biri. Son iki maçlarında gözlemlediğim kadarıyla açık alanda çok etkili olabilen ve kolay sayılar bulan bir oyun tarzları var. Bugünden başlayarak gerekli hazırlıkları yapıp, maç saatinde hazır olacağız.”dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.