Son Dakika Haberler

Yerel seçimlerde 'Millet İttifakı' kurulacak mı?

Politika

Muhalefet partilerinin, cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında kurduğu ittifakın bir benzeri yerel seçimlerde de kurulacak mı? Gözler bugün yapılan Kılıçdaroğlu - Akşener görüşmesine çevrildi.

Yerel seçimlerde 'Millet İttifakı' kurulacak mı?


Millet ittifakı, yerel seçimlerde sağlanabilecek mi? CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görüşmesi İYİ Parti Genel Merkezi'nde başladı. Görüşmede yerel seçime ilişkin iş birliğinin ele alınması bekleniyor..


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görüşmesi İYİ Parti Genel Merkezi'nde başladı. Görüşmede yerel seçime ilişkin iş birliğinin ele alınması bekleniyor.

İYİ Parti heyetinde Genel Sekreter Cihan Paçacı, Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu; CHP heyetinde Bülent Tezcan, Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı bulunuyor.

Mansur Yavaş, dün parti liderlerine seslenerek, “Önce siyasi parti liderlerinin bu konuda mutabık olup olmadıklarını, Ankara’da mutabakat gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceklerini bakmak lazım. Ondan sonra adaylık konusunda kararımı vereceğim” demişti.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.