Son Dakika Haberler

Önü ayrı, arkası ayrı olay! 

Magazin

 Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez yine giydiği kıyafetle herkesi şaşırtmaya devam etti.

Önü ayrı, arkası ayrı olay! 
   Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez yine giydiği kıyafetle herkesi şaşırtmaya devam etti.Giydiği pantolon ile ağızları açık bırakan ünlü sanatçı yeni klibi için kameralar karşısına geçti. Geçtiğimiz günlerde yeşil elbisesiyle gündemde bomba etkisi yaratan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, yine kıyafetiyle ağızları açık bıraktı.İşte Jennifer Lopez'in yeni şarkısının klibi için giydiği o pantolon.

   Fit vücuduyla kendisine hayran bırakan Jennifer Lopez, önceki gün yeni şarkısı için çekilecek klibin setinde objektiflere yansıdı.Beyaz, göbeğini açıkta bırakan bir t-shirt giyen 49 yaşındaki Lopez'in kıyafetinin en ilginç kısmı ise düşük belli pantolonu ve ona uygun olarak özel dikilen tanga iç çamaşırı oldu.Taktığı altın ve gümüş rengi aksesuvarlar takan Lopez, çekim öncesi kamera arkası hazırlıklarıyla da bizzat yakından ilgilendi.Lo'nun bu kıyafet seçimi fanlarını da ikiye böldü. Bazıları Lopez'in her giydiğini kendine yakıştırdığını söylerken bazıları da "Bu yaştan sonra olmamış bu kıyafet" yorumunda bulundu.
 

   İki çocuk annesi olan Jennifer Lopez, yıllardır bıkmadan usanmadan düzenli spor ve yeşil sebze tüketimine özen göstererek formunu koruyor ve her daim fit görünüyor.Yoğun programının arasında sağlığına nasıl dikkat ettiği sorulan Lopez, genellikle balık, sebze ve salata tükettiğini açıkladı.Şarkıcı alkol, kahve ve sigara kullanmadığını belirterek, "Yedikleriniz yalnızca vücudunuzu değil; cildinizin görünümünü de etkiliyor" şeklinde konuştu. Her gün spor yapan Lopez, "Her şeyden önce su için. Özellikle spor öncesi bol su size daha da güç verecektir" tavsiyesinde bulundu."Zamanda geriye doğru gidebilseydiniz genç halinize nasıl bir tavsiye verirdiniz?" sorusuna iki çocuk annesi şarkıcı şu yanıtı vermişti: "Kendini sev. Başkalarının neler düşündüğünü merak ederek zaman harcamayı kes. Ve iyi bir nemlendirici kullan."

Haberler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.