Son Dakika Haberler

Kadının kadına zulmü: Lüks cipteki kadınlar otobüs sürücüsü kadına saldırdı

Gündem

Trafik magandalığına soyunan lüks cipteki kadınlar, iddiaya göre kendilerine yol vermeyen belediye otobüsü sürücüsü kadına saldırdı.. Otobüs sürücüsü kadının dudağını patlatan saldırgan kadınlar polis merkezine götürüldü.

Kadının kadına zulmü: Lüks cipteki kadınlar otobüs sürücüsü kadına saldırdı

Sonunda bu da oldu. Trafik magandalığına Adana'da lüks cip kullanan kadınlar da adını yazdırdı. Üstelik kadınların saldırdığı belediye otobüs sürücüsü de bir kadın. Saldırgan kadınlardan P.M. görüntü almak isteyen foto muhabirlere de 'Benim kim olduğumu biliyor musunuz' diye sordu. Kendisini tanımayan foto muhabirlerden ise kimliklerini göstermesini ihmal etmedi..

Adana'da, ön plakası olmayan cipte bulunan 2 kadın, kendilerine yol vermediği iddiasıyla belediye otobüsü şoförü Şule Topal'ı, döverek yaraladı. Topal'ı yolcular kurtardı.


Olay, Seyhan ilçesi İnönü Parkı karşısında meydana geldi. İddiaya göre, ön plakası olmayan cipin adı öğrenilemeyen kadın sürücüsü, belediye otobüsü şoförü Şule Topal'dan, yol istedi. 

Yoğun trafikten dolayı yol veremeyen Topal'a sinirlenen, araçtaki kadınlar, cipi yol ortasında durdurdu. Otobüsün içine giren 2 kadın, direksiyon başındaki Topal'ı dövdü. Aldığı yumruk darbeleriyle dudağı patlayan Topal'ı yolcular kurtardı. Edinilen bilgilere göre, saldırganlar ise, otobüsten inip araçlarına döndü. Bu sırada olay yerine yakın olan polisler, şüpheli kadınları yakaladı. Topal ise, ağlayarak indiği otobüsten, 'Yol vermiyorum diye beni dövdüler, saçlarımı çekip kafama vurdular, dudağım patladı' dedi.


Bunun üzerine şüpheliler polis tarafından gözaltına alındı. Cipin içinde, cep telefonuyla konuşan saldırganlardan P.M. gazetecilere, 'Kimliklerinizi gösterin, siz nerede çalışıyorsunuz, benim kim olduğumu biliyor musunuz dedi. Topal ise, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. 

Ekipler tarafından güçlükle sakinleştirilen P.M. ve beraberindekiler daha sonra polis merkezine götürüldü. 2 kadın şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.