Son Dakika Haberler

Dünyanın en iri kalçalı kadını olmak istiyor

Magazin

Model Natasha Crown kalçalarını büyüterek dünyanın en büyük kalçalarına sahip olan kişi ünvanına sahip olmayı istiyor.

Dünyanın en iri kalçalı kadını olmak istiyor

   Model Natasha Crown kalçalarını büyüterek dünyanın en büyük kalçalarına sahip olan kişi ünvanına sahip olmayı istiyor.25 yaşındaki Sırp asıllı model Natasha Crown'ın hayattaki en büyük isteği dünyanın en büyük kalçalı kadının unvanına kavuşmak. Genç kadının bu isteğinin önünde hiçbir şey duramıyor.25 yaşındaki Sırp asıllı model Crown'ın tek arzusu dünyanın en iri kalçalı kadını olmaktı.

   Bunun için de gözünü bile kırpmadan bıçak altına yattı. Vücudunun diğer yerlerinden aldırdığı yağları kalçalarına yerleştirtti. Ama bununla da yetinmedi. Brezilya kalçasına kavuşmak için tekrar ameliyat masasına yattı.Ardından göğüslerini büyüttü. Dudaklarına, elmacık kemiklerine, çenesine dolgu yaptırdı.Son dört yılda yaptırdığı bütün bu işlemlerin sonucunda eskiden hiç olmadığı kadar iri ve kıvrımlı bir görünüme kavuştu. Ama yine de görüntüsünden memnun değildi.

   Bu isteğini gerçekleştirmek için E! kanalının çok izlenen programlarından biri olan Botched Doctors'a başvurdu.Fakat Doktor Dubrow, genç kadının bu isteğini kabul etmedi. Ona daha küçük göğüsler yapmayı önerse de Crown bunu reddetti.Fakat Doktor Dubrow, genç kadının bu isteğini kabul etmedi. Ona daha küçük göğüsler yapmayı önerse de Crown bunu reddetti.

   Crown, kalçası yüzünden sandalye ve yatak kırdığını belirterek "Bazen kalçamla insanları da kırdım" dese de hedefinden vazgeçmek niyetinde değil. Natasha Crown, görünüşe göre dünyanın en iri kalçalı kadını olmak için elinden geleni yapmakta kararlı. Hatta bu yolda hiçbir şeyin kendisini durduramayacağını söylüyor.

Posta

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.