Son Dakika Haberler

Dilan Çiçek Deniz'den flamingo pozu

Magazin

 Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarının büyük beğenisini kazandı.

Dilan Çiçek Deniz'den flamingo pozu

   Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarının büyük beğenisini kazandı.Çukur dizisinde Sena karakterini canlandıran ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı ile adından söz ettirdi.Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sosyal medya hesabından paylaştığı taytlı fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.

 

   Instagram hesabında taytlı fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, takipçilerini adeta büyüledi. Dilan Çicek Deniz'in fotoğrafı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Deniz'in paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Deniz'in bir takipçisi paylaşıma, "Oldukça zarif ve güzelsin. flamingo gibi poz vermişsin." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Bu da flamingo akımımı." yorumunu yaptı.

   Daha önce Instagram hesabından mini etekli fotoğrafını takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, hayran bırakmıştı.Deniz'in takipçileri beğenileriyle ve yorumlarıyla paylaşıma hayran kaldıklarını ifade etmişti. Deniz'in paylaşımına yorum yapan bir takipçisi, "Diyecek bir şey bulamıyorum çok güzelsiniz." yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, "Bu estetik güzeli olan kız değil mi?" yorumunu yapmıştı.

Haberler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.