Son Dakika Haberler

Şeyma Korkmaz, Cüneyt Mete ile düğün hazırlığı yapıyor

Magazin

Beni Affet adlı dizini ünlü oyuncusu Şeyma Korkmaz, geçtiğimiz yıl aile arasında yaptığı nişanın ardından nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Şeyma Korkmaz gelinlik için mağazalarda tur aterken, nişanlısı da damaklık bakıyor.

Şeyma Korkmaz, Cüneyt Mete ile düğün hazırlığı yapıyor


Geçtiğimiz yıl Aralık ayında nişanlanan Oyuncu Şeyma Korkmaz, oyuncu sevgilisi Cüneyt Mete ile evlilik hazırlığına başladı. Bir süre Cüneyt Mete'den evlilik teklifi alan  Şeyma Korkmaz düğün tarihlerinin henüz belli olmadığını söyledi.

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan sevgililer, düğün için hazırlıklara başladılar. Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete, önceki gün Kadıköy'de İğne İplik Moda adlı gelinlik ve damatlık mağazası çıkışı objektiflere takıldılar. Mağaza çıkışı gazetecileri karşılarında görünce "Siz nereden çıktınız" diyerek şaşkınlık yaşayan çift, basın mensuplarının ısrarı soruları üzerine "Gelinlik ve damatlık beğendik. Biz rahat bir çiftiz, gelinlik ve damatlık hazır ama düğün tarihimiz daha belli değil. Tabi ki kafamızda düğün için bir tarih var" diye konuştular.. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.