Son Dakika Haberler

Ankara'da Ermeni hezeyanı | Sözde soykırım anacaklar

Gündem

Ermeni çetecilerin Anadolu topraklarında yüz binlerce Türk'ü boğazladığını örtbas eden diasporanın Türkiye uzantıları, Ankara'nın göbeğinde sözde Soykırım anma etkinliği düzenliyor.

Ankara'da Ermeni hezeyanı | Sözde soykırım anacaklar



Anadolu topraklarında, Azerbaycan'da, sonradan kurulan kukla Ermenistan'da yüzbinlerce Türk'ü katleden Ermeni çeteciler, ABD ve AB şımarıklığını yeniden Türkiye'ye dayatmak için kamuoyu oluşturmaya çalışıyor. Moderatörlüğünü Mahmut Konuk'un yaptığı, Fikret Başkaya, Baskın Oran, İsmail Beşikçi, Nevzat Onaran ve Temel Demirer gibi isimlerin katıldığı 104. yılında Ermeni Soykırımı toplantısı yarın Ankara'da Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası SES'in Genel Merkez binasında yapılacak. 
Ankara Düşünceye Özgürlük Girişimi adlı grubun düzenlediği toplantıda Grup Devinim ise konser verecek. 

YETERKİ KATLEDİLEN ÖLDÜRÜLEN TÜRK OLSUN!

Ermeni soykırım yalanıyla dünyanın çok sayıda ülkesinde milarlarca dolarlık yardım fonları oluşturmayı başaran diaspora, emperyalist ülkelerin çıkarlarıyla paralel olarak sık sık Türk kamuoyunun karşısına çıkıyor. Dünyanın ne kanlı terör örgütlerine besleyen diasporanın ürettiği yalanlar sadece AB ülkelerinde değil, Türkiye'de de kendine taraftar bulabiliyor. Anadolu topraklarında Ermeni çeteler tarafından katledilen Türklerin sayısını bilimsel olarak arşivleyen Prof.Dr. Erol Kürkçüoğlu, Türkiye'de Ermeni çetecilerin giriştiği soykırımlarda ortaya çıkarılan 185 toplu mezarın incelenmesi için dünyaya çağrıda bulunmuştu. 
Türkiye'de Ermeni sorunuyla ilgilenenlerin büyük bölümünün Türklerin soykırıma tabi tutulduğunu görmezden gelirken, etnik intikam peşinde koşanların sarıldığı Ermeni yalanı bu kez Ankara'nın göbeğinde bir konferansa konu olabiliyor. 

Demokrasileriyle gurur duyan Fransa, Hollanda, Belçika, İsveç gibi ülkelerde 'Soykırım yok' demek suç sayılırken, Ankara'nın göbeğinde Ermeni yalanlarına sarılarak konferans-etkinlik düzenlemesi oldukça manidar. Aynı grubun daha önce de 103 yıl etkinliği düzenlediği biliniyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.