Son Dakika Haberler

Hava limanında görevliye ağır hakaret 

Gündem

Uçağın bir saat rötar yapmasına kızan yolcu, gecikmeyle hiç bir ilgisi olmayan yer görevlisi genç kıza ağır hakaretler savurmasına vatandaşlar da tepki gösterdi..

banner201

Hava limanında görevliye ağır hakaret 



Bir hava yolu şirketinin yer görevlisi genç kıza ağır hakaretler savuran görgüsüz kadının çirkin hareketleri sadece çalışanların değil, uçağı bekleyen diğer vatandaşların da tepkisine neden oldu. Çalışanların sabrını zorlayan kadının arsızlığı edepsiz sözlere varan ağır hakaretlerine güçlükle tahammül eden yer görevlisinin tepkisinden korkan kadının 'Hop hop hop temas yok' şeklindeki çıkışı sosyal medyada viral oldu.

SOSYAL MEDYADAN DA TEPKİ YAĞDI

İstanbul Yeni Havalimanı'nda özel bir havayolu şirketine ait uçağın rötar yapması nedeniyle kadın bir yolcu, havayolu şirketinin yer personeliyle tartıştı. Tartışma sırasında yer hizmetleri personeline ağır hakaretlerde bulunan kadın yolcu sosyal medyada gündeme oturdu...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda dün yaşandığı iddia edilen bir olay, sosyal medyada gündem oldu. Edinilen bilgilere göre özel bir havayoluna ait peronda, uçağın rötar yapması nedeniyle çıkan tartışmada kadın bir yolcu, havayolu şirketinin check-in işlemini yapan kadın yer görevlisine ağır hakaretlerde bulundu.

"HOP HOP TEMAS YOK"

Yolcular tarafından çekilen ve kameraya yansıyan görüntülerde kadın yolcu, rötar nedeniyle suçladığı kadın personele yaptığı hakaretlerin ardından üzerine yürümesi üzerine de, "Hop hop hop, temas yok" diye tepki gösterdi.

YOLCULAR ÇALIŞANA DESTEK VERDİ

Yolcuların bile tepki gösterdiği olayda başka bir kadın yolcu ise kadın personele hakaretler yağdıran kadına, "Sen bunları bana söyleseydin ben seni döverdim" diye tepki gösterdi. Sosyal medyada büyük tepki toplayan videoya ilişkin yapılan yorumlarda da havayolu şirketi çalışanının büyük sabır ve anlayış gösterdiği belirtildi.

ÜNLÜ OYUNCU: OLAYA TANIK OLDUM

İstanbul-Milas Bodrum seferini yapan yolcu uçağı rötara girince yolcular yer hizmeti veren personele tepki gösterdi. Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu Serkan Balbal, dün yaşanan olaya tanıklık ettiğini söyleyerek yaşanan olayın iç perdesini anlattı.

"KADININ SÖYLEMEDİĞİ KALMADI"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan oyuncu, dün yaşanan olayın ne kadar büyük bir boyutta olduğunu şu sözlerle anlattı:

"Hanımefendi bu tepkilere başladığında uçağın hareket saatine daha 20 dakika vardı ve rötar yoktu. Eşim ve çocuğumla Bodrum'a gidiyorduk. Biz otururken bir anda bağırmalar duyduk o videoda duyduklarınız sadece onda biri. Kadının söylemediği şey kalmadı 'Hakkım haram olsun. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın. Allah belanızı versin.' söylenmeyecek şey kalmadı yani. Ben başlarda olayın ne olduğunu anlamadım sonra kalkıp tepki gösterdim zaten. Kadına 'Hanımefendi niye bağırıyorsunuz, herkesin sinirini bozuyorsunuz' diye.

"OLAYDAN SONRA UÇAĞA BİNEREK GÜLE OYNAYA GİTTİ"

Kadın bir anda sustu galiba insanların ona destek vereceğini düşündü. Kadın çalışan arkadaşımıza bu konuda davacı olacağı zaman gerekli desteği vererek şahit olacağımızı da söyledim. Kadın yolcu bu olaydan sonra o uçağa binerek yanındaki arkadaşıyla güle oynaya yolculuk etti."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.