2014 saç modası ve takıları

k 2014 İlkbahar - Yaz saç trendlerinde özellikle saçlarda örgü trendinin yaz sezonunda zirveye çıkacak.

19 Nisan 2014 Cumartesi 19:25
2014 saç modası ve takıları






2014 saç modası ve takıları

2014 baharı niyahet geldi. Evet hanımlar içmiz kıpır kıpır. Havaların düzelmesiyle beraber özellikle modayı yakından takip eden bayanlar için 2014 İlkbahar Yaz sezonunun saç modellerini araştırdık 2014 İlkbahar - Yaz saç trendlerinde özellikle saçlarda örgü trendinin yaz sezonunda zirveye çıkacak. Örgü demişken, balık sırtından, milkbraid'e, topuzların arasında görünen modellere kadar bir çok örgü modeli göreceğiz.

Islak görünümlü saçlar bu sezon da popülerliğini korurken, atkuyruğu saçların sezonun önemli saç modelleri arasında yer aldığını belirtmek gerekiyor.

Bu sezon saçlarda aksesuarların oldukça mühim bir yeri var... Büyük, süslü tokalar, boncukla ya da zımbalarla süslenmiş saç bantları, eşarplar ve taçlar sezonunun dikkat çekici trendleri arasında yer alıyor.

Çoğunlukla altın renginde metalik tokaları da önemli saç trendleri arasında saymak gerekiyor. "Bırak dağınık kalsın" formülünün uygulanacağı saçlarda dağınık ve yumuşak denizkızı dalgalarına ilaveten, dağılmış gibi görünen topuzlar da favori...

Bu yaz saçlarımızda çiçek figürlerinin olduğu taçlardan renkli bantlara kadar pek çok aksesuarları sıklıkla kullanacağız. Özellikle bantlar, saçlarımızın kirli olduğu günlerde en yakın dostumuz olacak ve bizi zor günlerde kurtaracak.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.