Ağız ülserlerine en iyi ne gelir? Aloe vera jeli nedir?

Ağız ülserlerine en iyi ne gelir? sorusuna cevap arayan bilim insanları Aloe vera jelinin hızlı tedavi özelliğini keşfetti

23 Eylül 2013 Pazartesi 02:16
Ağız ülserlerine en iyi ne gelir? Aloe vera jeli nedir?









Ağız ülserlerinin tedavisine yönelik yapılan alarşıtırmalarda aloe vera jelinin hızlı iyileştirme özelliği bulundu. Yapılan bilimsel çalışmalara göre aloe vera jeli ağızda oluşan küçük lezyonları iyileştirmede yardımcı olan doğal bir ilaçtır. Bu jel aynı zamanda onların ağrılarını da yatıştırır. Bu lezyonlar oluşduğu zaman ağız alev gibi yanıyor. Bu aftlar  çok can sıkıcılar. Fakat  bu küçük beyazımsı lezyonların acısını yatıştırmak ve onları iyileştirmek için doğal bir çare bulunmaktadır. Bildiğiniz gibi tüm hastalıklara karşı doğal çareden iyisi olamaz. Aftlara karşı olan doğal ilaç da aloe bitkisinin jelidir.  Bu ilacı eczanelerde ve bitkisel mağazalarda bulmanız mümkündür. Ve onu almak için de hiç bir doctor reçetesi gerekmiyor.
Aloe vera jeli ülserin üzerinde bir bariyer oluşturur. Bu da  onun dil, tükürük ve gıdaya temasını korur ve yaraları nemlendirerek iyileşmesini sağlar. Tüm bilimsel çalışmalar aloe bitkisinin bu yararını onaylıyor.
Bu bitkinin içinde bulundurduğu en önemli aktif maddeler  acemannan ve polisakkarittir. Acemannan deri yoluyla besin ve nemlendiricilerin daha kolay emilmesini sağlıyor ve bu şekilde de ciltin tez zamanda iyileşmesini kolaylaştırır.
Lezyonun iyileşmesine kadar bu jeli her gün 2 – 3 kez kullanabilirsiniz. Bu ürünü parmağınızla hafif  bir basınçla  az miktarda uygulamalısınız. Aloe vera jelinin hiç bir yan etkisi yoktur. Bu yüzden de  hatta çocukların hassas derileri için kullanılmasında bir sorun yoktur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.