Kadıköy’de Gol Yağmuru

     Rizespor ile oynadığı ve farklı kazandığı maç sonrası uğradığı saldırı sonrası çıktıkları ilk maçlarında sarılacivertliler Kadıköy’de  gol oldu yağdı.

   İki hafta önceki olaydan etkilenen sarılacivertlilerin geçen bu sürede moralleri ,kendilerine güvenleri geri gelmiş.Kupa maçına daha çok yedeklerden oluşan bir kadro ile çıkan Fenerbahçe zayıf rakibi karşısında zorlanmadı.

  Kalede Mert,defansta Serdar,Kadlej,Bekir,Hasan Ali Kaldırım,orta sahada Selçuk,Uygar gibi daha çok yedek kulübesindeki oyuncularla sahaya çıkan sarılaciveretliler özellikle ilk yarıda ortaya koydukları futbolla göz doldurdular.Orta saha ve defans uyumlu çalıştılar.Kyut oyunda kaldığı sürede güzel oyununu iki golle süsledi.Yedikleri  iki golle oyundan tamamen düşen Mersin’li oyuncular birde on kişi kalınca oyundan iyice koptular.

   Maça ikinci yarı Teknik Direktör  İsmail Kartal damgasını vurdu.Rakibin on kişi kalmasına gönlü razı olmadı herhalde  ve sahaya Emenike’yi alarak ikinci yarı  sarılacivertlileri sahada on kişi oynattı.

   Nedenine gelince.Emenike taraftarlar ve sarılacivertlilere gönül verenler için son derece hassas ve kutsal olan formayı onların gözüönünde sebep ne olursa olsun çıkardıktan sonra seyircinin gözünden düştü.Oyuna girer girmez ıslıklanmaya başlayınca zaten yine maça konsantre olamadı ve takımını sahada on kişi oynattı.

    Takım arkadaşları da durumu farkedince mümkün olduğunca Emenike’yi  topla az buluşturdular.Ayağına gelen iki pası güzel asist yaptı ve iki golün asistin sahibi oldu ama ,gerek Emenike’nin gerekse Fenerbahçe teknik heyetinin göremediği bir şey var.Seyirci artık Emenike’nin oyununa bakmıyor.Taraftar için o forma çıkarma olayından sonra Emenike dünyanın en güzel futbolunu da oynasa kıymeti yok.

    Fenerbahçe seyircisi farklıdır.Kimseye benzemez.Değerlerine herkesten fazla sahip çıkarlar.Sahip çıkılmasını da beklerler.Fenerbahçe teknik heyetinin de bu konularda daha hassas davranacına inanıyoruz.

   Son olarak bir tebrik te Fenerbahçe Erkek Basket Takımına.Geçen yılın şampiyonu Maccabi’yi kendi evinde oynadığı iki maçta ta yenerek büyük avantaj yakaladılar.Yolları açık olur İnşallah.

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.