Kanarya Zirveye Kondu

   Fenerbahçe’nin üç maçtır süren çıkışı devam ediyor.Bu akşam da Trabzonspor karşısında son derece üstün oynayan Fenerbahçe haklı bir galibiyet alarak liderlik koltuğuna oturdu.

   Maça hızlı başlayan sarılacivertliler Trabzonspor’a karşı ezici bir üstünlük sağladılar.Defans bloğuna ilk yarı boyunca çok iş düşmedi.Orta saha adeta top göstermediler Trabzonspor’a.Forvette ise Nani,Van Persie adeta Trabzonspor defansını salladı.

   Orta sahada oyun kurucu olarak oynayan Diego maçtan çıkana kadar görevini süper yaptı.Tek eksiği ise son gol vuruşlarında yakaladığı pozisyonları cömertce kendine yakışmayan bir şekilde harcaması oldu.Mehmet Topal lakabı gibi maç boyunca adeta örümcek adam görünümündeydi.Her topta vardı.Souza keza aynen öyle.

   İlk yarıda sıkı pas trafiği sonucu Nani’nin attığı güzel golden sonra ,ikinci yarıda da Fenerbahçe bariz üstünlüğü devam etti.Zaten ilk yarının sonlarında on kişi kalan Trabzonspor gol yememek için maçı tamamladı.

   Fenerbahçe son üç maçta artık rakiplerine önde basıyor,pres yapıyor ve yoruyor.En önemlisi de artık tek golle kalmıyor.Goller atıyor.Bu akşam Fenerbahçe karşısında hangi takım olsa dayanamazdı.

   Trabzonspor’a gelince ;son haftalarda yaşadıkları olaylar takımı olumsuz etkilemiş.Motivasyon yok, oyun anlayışı yok ve oyuncularda aşırı bir sinir var.Takım havasının çok çok uzağındalar.Son yıllarda seyrettiğimiz en kötü Trabzonspor.Bu eldeki kadro ve teknik heyetle işleri zor.Liğ uzun bir maraton ama bu anlayışla Trabzonspor çok zorlanır.Ve en önemlisi taraftarlarının arzu ettiği,beklediği liderlik yarışından çok uzakta kalırlar.Bu görüntlüleri ile eski günlerini aratıyorlar.Umarız kısa sürede toparlanırlar.

   Tekrar maça dönecek olursak Fenerbahçe artık takım havasına girmiş.Oyuncular ve teknik heyet arasında diyaloğ üst düzeyde.Takım arkadaşlığı oturdu.Kim nerede ne zaman duracak herkes biliyor.Ve takım sistemi sıkı çalışıyor.Beklenen,özlenen rakibi ezen yıpratan güzel futbolu ile Fenerbahçe seyredenlere keyif vermeye devam ediyor.Ve bunun semeresini de liderliği ele geçirerek gördüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.