Daha Türk’ün gücünü görmediniz. Bu milletin ülkesine ne kadar bağlı olduğunu ya bilmiyor, ya tarih okumadınız, ya da tarihi iyi analiz edemiyorsunuz. TBMM Bütçe Plan Komisyonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun HDP’nin İstanbul Milletvekili Ermeni asıllı Garo Paylan ile girdiği sözlü düelloyu hepiniz hatırlarsınız. Sayın Soylu ne dedi ‘Kandili başınıza yıkarız’ az bile söylemiş. Kandil o vatan haini soysuzlara kıblesiz mezar olmalı.

-“6-7 EKİMİN SORUMLUSU DEMİRTAŞ”

Bu HDP’li ve her platformda terör örgütünün tetikçiliğini yapan, canlı kalkan olan, ülkesini Moskova’da şikâyet eden en önemlisi yurtdışında ABD’nin desteğini alan YPG’nin bürolarının açılışını organize eden Selahattin Demirtaş’a 6-7 Ekim olaylarının sorumlusu olarak bakmak Türkiye Cumhuriyetinin en tabi hakkıdır. Artık vatan haini soysuzlara yaptıkları şımarıklığın hesabı sorulmalıdır. Attıkları her adımı hesaplamaları artık kaçınılmaz. TSK Suriye’de YPG güçlerine yönelik küçük çaplı bir operasyona imza attı. Umarım bu operasyon sürekli olarak Türkiye’nin ortağı ve müttefiki olduğunu söyleyen ABD’nin aklını başına almasına yardımcı olur. Aksi halde ABD’nin bu ikiyüzlülüğü zaman içerisinde başına bela olur. Terör her millet için tehlikedir. Türk milleti kendine dost doğru ortak ister. Öyle oran buran oynamayacak.

-“BU TOPRAKLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİ TOPRAĞIDIR”

Gelelim şu katil kim tartışmasına. Öncelikle Ermeni asıllı Garo Paylan’a seslenmek isterim. Bu topraklar Türkiye Cumhuriyeti toprağıdır. Bu ülkede yaşayan insanların çoğunluğu da Türk vatandaşıdır. Siz kaç millet bir araya gelirseniz gelin. Şunu bilin ki bu millet İstanbul’u feth eden Fatihin torunlarıdır. İstanbul’u bizansın elinden alan ve hatta Peygamber Efendimizin güzel sözlerine mazhar olan bir milletin ülkesini sizin gibi baldırı çıplaklara teslim edeceğini mi sanıyorsunuz? Eğer öyle sanıyorsanız çok aldanıyorsunuz. Şu Doğu ve Güneydoğudaki vatan hainleri temizlendikten sonra ülkenin bir yarası haline gelen her platformda ön plana çıkan DİSK’in de iyiden iyiye incelemeye alınması kaçınılmazdır. Çünkü DİSK’in her toplantısı ve genel kurulu terör örgütünün propagandasının yapıldığı mekân haline gelmeye başladı. Neden diğer sendikaların toplantı, yürüyüş ve kongrelerinde böyle vatan karşıtı eylemler yapılmıyor da DİSK’in toplantı ve kongrelerinde yapılıyor?

-“CUMHURBAŞKANI DEVLET DEMEKTİR”

İster sevin ister sevmeyin ama hiç kimse benim ülkemin Cumhurbaşkanını, Başbakanını, bakanının ve devlet büyüğünü yuhalayamaz ve katil diye bağıramaz. Cumhurbaşkanı demek devlet demektir. Devlete ise saygı duyulur. İster sevin ister sevmeyin bu devlete ve bu devletin başındaki Cumhurbaşkanı başta olmak üzere tüm devlet büyüklerine saygı duyacaksınız. Bir ülkenin Cumhurbaşkanına katil diye sıfatlandırılması ancak vatan hainlerine mahsustur. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu 6-7 Ekim olaylarının talimatını Selahattin Demirtaş’ın verdiğini ve bir katil aranıyorsa bunun Selahattin Demirtaş’a sorulması gerektiğini net bir şekilde vurgulamıştır. Çünkü 6-7 Ekim olaylarında dökülen kanın, giden canların tek sorumlusu Selahattin Demirtaş’tır. Bunda gocunacak bir şey yoktur. Yarası olan gocunur. Demek ki HDP’lilerin yarası var ki Bakan Soylu’ya adeta salyalarını akıtarak saldırıyorlar. Ama unutmayın ki Soylu iyi bir Karadenizli ve bu ülkenin gerçek sahiplerindendir. HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan önce gidip kendi partisini ve çevresindekileri sorgulasın. Katil kim veya kimler çevresine güzelce bir baksın. Fazla uzakta aramasına gerek yoktur. Onun için kandili bu ülkenin gerçek evlatları hem başınıza yıkacak, hem de bu ülkenin ekmeğini yiyip vatan hainliği yapanları bir çırpıda yok edecek ve hak ettikleri yere gönderecektir.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.