Eyüp Topal kimdir?

Giresun Çamoluk Sarp Kaya Köyü kayıtlı olan Eyüp Topal, 1966 İstanbul doğumlu olup, 22 yıldır Zeytinburnu'nda ikamet etmektedir.

27 Ekim 2013 Pazar 07:19
Eyüp Topal kimdir?






 

Giresun Çamoluk Sarp Kaya Köyü kayıtlı olan Eyüp Topal,  1966 İstanbul doğumlu olup, 22 yıldır Zeytinburnu'nda ikamet etmektedir.

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Bölümü mezunu olan Topal Boğaziçi Üniversitesi Yönetim - Bilişim Sistemleri Akademik Programı'na katılmıştır.

Yaklaşık iki buçuk yıl kadar ulusal gazetelerde çeşitli görevlerde bulunan Eyüp Topal, sonrasında ortaklı bir yapı olan Alçam Yapı Malzemelerinin kurucularından olmuştur. Şuanda ise kendi aile şirketleri olan Seycan Seramik'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak ticari yaşantısını sürdürmektedir.

Zeytinburnu Spor ‘un 1. Lige çıktığı dönemde, 2 dönem Yönetim Kurulu Üyeliği ve Basketbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Topal, 2005 yılında kurulan TÜMSİAD’ın İstanbul şube başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Topal ayrıca İTO meclis üyeliği, Enerji verimliliği derneği (ENVER) yönetim kurulu üyeliği, İstanbul Huzur Hastaneleri mütevelli heyeti üyeliği, Tüm İnşaat malzemecileri derneği (TİMDER) yönetim kurulu üyeliği, Birlik vakfı üyeliği gibi çok sayıda STK’da görev yapmaktadır.

MGV, Refah Partisi ve Fazilet Partisi gençlik kollarında görevler üstlenmiş olan Topal, siyasi yaşantısını Ak Parti çatısı altında yürütmektedir.

Eyüp Topal; bir kız, iki erkek evlat sahibidir. Evine ve ailesine düşkün bir yapıya sahip olan Topal, eşinin deyimiyle evcimen, çocuklarının deyimiyle harika bir aile babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.