Rümeysa Semiz Kimdir?

Kamuoyu Rümeysa Alsancak Semiz'i eğitimci, gazeteci, yazar ve sosyal medya uzmanı kimliğiyle tanıdı.

27 Şubat 2015 Cuma 23:35
Rümeysa Semiz Kimdir?






Rümeysa Semiz Kimdir?

Kamuoyu Rümeysa Alsancak Semiz'i eğitimci, gazeteci, yazar ve sosyal medya uzmanı kimliğiyle tanıdı. İslami kimliğinden taviz vermeden Türk kadınının kültür, sanat, politika ve iş hayatında başarılı olabileceğinin mücadelesini verdi. 1979 yılında İzmirde doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı.
 İzmir Malhun Hatun Lisesini tamamladıktan sonra İstanbul Fatih Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngilizce Kimya bölümünü bitirdi. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İngilizce öğretmenliği Sertifika Programını, 2006 yılında ise İKÜ İşletme Yöneticiliği Yüksek Lisans programını tamamladı.

Başakşehir, Sivas, Bahçelievler, Sultangazi'de çok sayıda STK'da önemli görevlerde bulundu, 2007 yılında siyasi tercihini AK Parti'den yana kullandı.
2007-2011 yıllar arasında Esenler AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, 2012 yılında ise İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu.

Kadın girişimcilere ve özellikle KOBİ'lere e-Ticaret'in getirdiği kolaylıklar konusunda makaleleri binlerce kişiye yol gösterdi. Tozanlı Vadisi yerleşim birimlerinin geniş şekilde temsil edildiği federasyonun yönetim kurulu öyeliğini yaptı
Kadın sorunlarının dile getirildiği tiyatronun sahnelenmesinde önemli rol üstlendi. 2003 yılında evlenen Rümeysa Semiz kadınların uğradığı haksızlıklara karşı verilen hukuk mücadelesine her zaman öncülük etti.



Son Güncelleme: 27.02.2015 23:43
Anahtar Kelimeler:
Rümeysa Semiz Kimdir?
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.