Bırakınız, kocanız da arada bir iç çamaşırınızı parçalasın


Yeşil Kadınlar…
Beyler kadınınız YEŞİL se tamam aşkım demeyi hela da bile tekrarlayın :))

Yeşil renk terapisine ihtiyacı olan kadınlar….
Sinir yolları haritasına baktıgınızda bir sürü çukurları hendekleri olan yıpranmış yol gibidirler. Seyir halindeyken önünüze ne kadar büyük çukurlar çıkar bilemezsiniz. Ne onlar  geçit vermek ister aslında,  ne de siz o yolu kullanmak. Gönüllü onarmak isteseniz bile onlar artık sınırlarına sokmayan huysuz bir köy ağası olmuşlardır…

Sinirlenecek, bağıracak, çağıracak o kadar çok şeyleri vardır ki, hem de her zaman :( Anlayamazsınız bile neye sinirlendiğini, hooop arkanızı bir dönmüşsünüz fokurduyor…. :)) bi de hep haklıdırlar,  çünkü gerekçeleri sinirleri yıpranmıştır… :(
Tasa tarağa sinirlenirler…
Ota, moka sinirlenirler…
Aman bi şii ben biliyorum demeyin sinirleniyorlar…
Eve gelirken istediğini unutmayın delirirler…
Değil bir dakika, kırk saniye bile bekletmeyin çıldırıyorlar…
Danışmadan bi mok yemeyin sinirlenirler…
Trafik de siz hiç yorulmayın onlar sinirlenirler…
Sinirlenince laf yetiştirmeyin yanar dağ olurlar…
Aman sessiz kalayımda kapatsın çenesini sakın sakın ola aklınızdan geçirmeyin,
Volkan olur üzerinize patlarlar…
Eee yeter be yetti canıma deyip ALDATAYIM  deyin bence :) deyin… :))

Bu kadınlar aslında gerçekten başlarda aşık olduğunuz, uğruna sabahlara kadar uykusuz kaldığınız, aç yattığınız ama kendinizi tok sandığınız, bir dakika görmek için günlerce yollarda paralandığınız, kendiniz yemeyip,  giymeyip onun için hediyeler aldığınız, çocuk yaptığınız sevdiğiniz kadınlarınız…

Ne oluyorda bunlara bi süre sonra içlerinden canavar çıkıyor diyorsunuz değil mi…deyin :)) çekinmeyin çekinmeyin dökün içinizi :)) benden sır çıkmaz…

Bak ben size söyleyeyim…Bu kadınlar kendileri olamayıp hep birileri için bi şii yapmaktan bu hallere geliyorlar. Eşinin işini üstleniyor ben yaparım canım dertlenme sen cümleleriyle… Çocuğunun sevdiği şeyi de aradan çıkarsın istiyor, hay allah bi telefon akşam misafir var koş deli gibi eve oluyor….Derken anne telefon ediyor hık mık hık mık hık mık yalnızlık sömürü dakikaları giriyor bi de araya….bu kadın ne olmasın anacım….ne olmasın daha? Haa bu arada bi de giyinip güzelleşmeye de vakti kalmıyor…çıldır teyzecim sen çıldır rahat ol… Sen çıldırınca zaten erkek aslanın da kedi gibi pusuyor garii…( şu sıralar çokça Bodrum dayım kusura bakmayın garii )

(Hanımlar ben beylerden yanayım ama siz onları pısmış kediye çevirdiğinizde inanın içim kıkır kıkır gülüyor…Allahtan şartelleriniz atıyorda bu sahnelere tanık oluyoruz:) Neyse safımı alayım ben yine )

Ee be kadın senin neyine onun bunun sorumluluğunu almak,
Çocuğunun tasasına düşmek gereksiz yere,
Sırf aman ayıp olmasın diye zamansız davetleri kabul etmek…

Hadi bunların hepsinin altından kalkarım dedin cengaverlik yaptın…Pekiii! asıl en önemli yapman gereken şeyi neden sona bırakıyorsun….
Senin önceliğin eşin, çünkü o önceliğin olmazsa, sen de onun önceliği olmazsın bir süre sonra. O onun için yaptığın fedakarlıkları farkedemeyebilir. Ama sürdüğün bir ruju, hafif kalkan eteğini, mutfakta onu sıkıştırıp bir öpücük almanı, ya da yatak da giydiğin farklı bir iç çamaşırını çok iyi farkeder….Ve çooook güzel takdir ederler bilesin. Ama sen deli dana gibi koş koş koş onu yap, koş koş koş bunu yap, asıl yapman gerekenlere gelince bak görüyor musun yetiştiremedim deyip sinirlen…Sinir hastası ol. Sonra birlikte doktorlara gidin. Doktor kocana eşinizin sinirleri oldukça yıpranmış mümkün olduğunca stresden uzak kalması lazım desin. Bir de sana dayasın sinir haplarını. Sen de onları iç iç ablak ablak dolaş sonra vazgeç aşkım içmiycem ben bunları daha da tuhaf oluyorum de….Ama en ufak bi şii de depremler kopar evde… Görüyorsunuz di mi ne gereksiz, ne sevimsiz senaryolar çıkartıyorsunuz başımıza. Sana kim diyor üzerine vazife olmayan işleri al diye.

Bırak çocuk sorumluluklarını öğrensin, yapsın, düşsün, kalksın… Sen anneyim diye ne burnunu sokuyorsun çocuğun gelişimine be kadın…Sen kocanla ilgilensene…İşiniz gücünüz sokak işleri….Yatak işleri umurunuz da olmuyor. Taaa kiii! amcam aradığı mutluluğu, huzuru buluncaya kadar. Yaaa….teyzecim böyle oluyor işte!

Kızıyorum size vallahii…

Ya şu adamlara karşı düştüğümüz durumlara bakın. Kendi etti, kendi buldu bunun adı….Onların bi suçu yok ki…Önce bi sakin olun, telaşsız olun…Olduğuyla yetinin,  Olmadığına canınızı sıkmayın, olacağına bırakın. Adamın görevlerini üstlenmeyin. Adamcağızlar o görevleri sayesin de adam olduklarını hissediyorlar. Onları da elinden alırsanız bu sefer,  kendilerini ifade edebilmek için başka alanlara yönelirler. Yapmayın gözünüzü seveyim yaaa….Ortalık boşanma avukatı kaynıyor sonra. Bi de zanax…
Siz dönüyorsunuz sinir yolları yıpranmış delikli yollara, onlarda dönüyor başka yollara…
Çırpınmayın her bi şeye yetmek için, elinizden geleni kadın, anaç duygularınızla zaten yaparsınız. Ailem için, yuvam için daha da paralanayım dediğiniz noktada bi durup bakın önceliğiniz ne olmuş. Çok şeye yetmeye çalışırken evin direğine yetemezseniz direğiniz yıkılır gider. Bi de sinirli kadını ben kadınken bile çekemiyorum ayol….adamlar ne yapsın. Onlar zaten dır dırı sevmez, bi de düşünsenize sinirli kadınlar yüksek gerilim hattı dır dırı abowww!

En iyi sakinleştirici kocanızın kollarıdır. Bir kadının en huzur bulduğu yer kocasının kuytucuğudur. Deli olmayın hanımlar…Kendi kendinizi gerip, kadınlığınızı da, kocalarınızı da yok etmeyin…Size bi tavsiye ama aramızda tamam mı…getirin kulağınızı (Bırakın kocanız ara da bir iç çamaşırınızı  parçalasın üzerinizde. İsterse en seksi, ya da en pahalısı olsun….Bırakın parçalasınlar :) Eğitimlerime katılan bir kaç hem cinsimizin sırrı bu. Ben denedim. Öğrenmek adına tabiii :)) Sonuç mu ? Sen sinirlerini mi aldırdın sorusunu çok duyuyorum :))))  

Ben beylerden yanayım :) ama sizi seviyorum….

Şimdi bu terapilere ihtiyacı olanlar çekinmesinler ulaşsınlar bana…Yeşil renk terapisi tamam mı :)

Okuyan güzel gözlerinize…
Siniri halt edecek güzel yüreklerinize…
Aşklarını koruyan güzel kalplerinize sağlık :))

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.