2014 Tbmm Onur Ödülleri Sahiplerini Buldu

2014 TBMM onur ödülünü, kanser, kök hücre ve kemik iliği alanlarındaki çalışmaları nedeniyle Prof.Dr. Taner Demirer ile sanat alanındaki çalışmaları nedeniyle Prof.Dr. Hüsamettin Koçan aldı. Demirer ve Koçan'a ödüllerini Meclis Başkanı...

01 Ekim 2014 Çarşamba 12:44
2014 Tbmm Onur Ödülleri Sahiplerini Buldu






2014 TBMM onur ödülünü, kanser, kök hücre ve kemik iliği alanlarındaki çalışmaları nedeniyle Prof.Dr. Taner Demirer ile sanat alanındaki çalışmaları nedeniyle Prof.Dr. Hüsamettin Koçan aldı. Demirer ve Koçan'a ödüllerini Meclis Başkanı Cemil Çiçek verdi.
Yeni yasama yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Çiçek, "Yeni yasama yılının siyasi olgunluk, karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içerisinde huzurlu ve verimli bir yıl olmasını temenni ediyorum. Parlamentolar demokratik sitemin kalbidir. Bizler Parlamento'da milletimizin iradesini temsil ediyoruz" ifadelerine yer verdi. 
Onur ödülleriyle ilgili olarak Çiçek, "Kendi alanlarında yürüttükleri çalışmalar ve toplumsal hayata sağladıkları katkılar nedeniyle 2014 TBMM onur ödülünü almaya hak kazanmışlardır. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.
"ONURU LAYIĞI İLE TAŞIMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"
Prof.Dr. Taner Demirer, 2014 TBMM onur ödülünü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hayatım boyu bu onuru layığı ile taşımak için elimden geleni yapacağım" dedi. 
Prof.Dr. Hüsamettin Koçan da yaptığı teşekkür konuşmasında, "Ödüle layık görülmemi, bütün emeklerimin toplum tarafından paylaşıldığına yorumluyor ve çok değerli buluyorum. Bütün Bayburtlu hemşerilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Meclis Başkanı Cemil Çiçek, konuşmasının ardından Prof. Dr. Taner Demirer ve Prof. Dr. Hüsamettin Koçan'a ödüllerini verdi.


 

(HT)

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.