57 Eşsiz Eserin Yazarı Akif Manaf İmza Günü 

57 eşsiz eserin ünlü yazarı Akif Manaf, İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda yeni eseri “Şiddet Psikolojisi” ile 17 Kasımda okurlarla buluşacak! 

15 Kasım 2018 Perşembe 01:13
57 Eşsiz Eserin Yazarı Akif Manaf İmza Günü 







57 Eşsiz Eserin Yazarı Akif Manaf İmza Günü 


Herkeste var olan şiddeti algılamayı, tanımayı ve dönüştürmeyi derinlemesine analiz eden Yazar; bir o kadar da roman tadında sürükleyici bir eser yazmış. Kitap barış, sevgi ve farkındalık adına herkese hitap ediyor! 
Akif Manaf bugüne kadar insanı ilgilendiren hemen her konuda yazdığı 57  eseri ile kendine has okur kitlesine sahip, dahi yaklaşımlı nadir yazarlardan birisi olarak  öne çıkıyor.

Kişisel gelişim üzerine yazdığı eserlerinde çarpıcı konulara evrensel yorumlar, ilginç ve dahice yaklaşımlar getiren yazarın yeni çıkan kitabı “Şiddet Psikolojisi” nin de diğer eserleri gibi çok ilgi görmesi bekleniyor.
Günümüzün en ilginç yazarlarından olan Manaf ve eserleri ile  tanışmak isterseniz İmza Günü: 17 Kasım 2018,  saat 14.30-15.30, İstanbul Tüyap Kitap Fuarı. 

Dahi Yayıncılık’tan çıkan Şiddet Psikolojisi, ilk kez Fuar’da okurlara ulaşacak. 

ARKA KAPAKTAN:

İnsanlar önce hayvanları gereksiz yere katletmekte sonra da uyguladıkları şiddet yüzünden birbirlerine saldırmakta ve insan insanı öldürmektedir. Şiddet orman yangını gibidir bir kere uygulanmaya başlandı mı, insanın bütün bünyesini yakıp yıkar....

Şiddet uygulayan insana, şiddet dolu geçmiş düşman olur ve onun şiddet dışı bir gelecek gibi dostu olamaz. Şiddet her zaman bir düşmandır ve şiddet uygulayan insanın en büyük düşmanı uyguladığı şiddettir....
Gerçek şu ki, sevgi olmayan her şey şiddettir. Nitekim soyutlanma sevgisizlik demektir. Kişi kendi ego kabuğuna çekilince ve sadece kendi kişisel istekleriyle ilgilenince sevgi azalır, bencillik artar ve şiddet patlar...
Bütün filmlerde şiddet sahneleri var çünkü şiddet hayatın bir parçasıdır. Şiddet sahnesi insanı hayvani düzeye indirir; şimdiyi ve geleceği unutturur. Eğer her bir insan içindeki şiddetin bilincinde ve farkında olursa, bu şiddet denilen illeti merhamet denilen nimete dönüştürebilir....

Bülten İletişim: 0532 284 17 90 
elcinerener@gmail.com

Anahtar Kelimeler:
Akif Manaf
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berk Ardıç 2020-01-04 19:30:28

Çok severek takip ettiğim bir yazar