Alfonso Cuarón'un yeni filmi ROMA

Yerçekimi, Son Umut, Y Tu Mama Tambien filmlerinin yönetmeni ve yazar Alfonso Cuarón'un son filmi önümüzdeki hafta sinemalarda

13 Kasım 2018 Salı 20:25
Alfonso Cuarón'un yeni filmi ROMA






Alfonso Cuarón'un yeni filmi ROMA


Yerçekimi, Son Umut, Y Tu Mama Tambien filmlerinin yönetmeni ve yazar Alfonso Cuarón'un son filmi önümüzdeki hafta sinemalarda

Oscar ödüllü yönetmen ve yazar Alfonso Cuarón'un (Yerçekimi, Son Umut, Y Tu Mama Tambien) bugüne kadarki en kişisel projesi olan ROMA, Meksiko'nun orta sınıftan ailelerin yaşadığı Roma mahallesindeki bir evde hizmetçi olarak çalışan genç Cleo'yu (Yalitza Aparicio) konu alıyor. Kendisini yetiştiren kadınlara bir sevgi mektubu niteliğindeki filmde Cuarón, kendi çocukluğunu anımsayarak 1970'lerin çalkantılı siyasi ortamındaki sosyal hiyerarşi ve aile içi çatışmaların canlı ve duygusal bir portresini çiziyor. Cuarón'un 2013'te büyük ses getiren filmi Gravity'den bu yana ilk projesi olan ROMA, 14 Aralık'ta ayında Netflix'te ve aralarında Türkiye'nin de olduğu 30 ülkedeki sinema salonlarında gösterime girecek.

Netflix Hakkında

Netflix, 190'dan fazla ülkede ücretli üyemiz olan 130 milyon kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği dünyanın lider internet eğlence hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.