Büyük Üstad: Sıra dışı bir kahramanın destanı

Son 40 yılını insanlığa adayan Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf, sadece kendi deneyimlerini değil, okurlarıyla ilgili sıra dışı olayları da yorumluyor..

15 Temmuz 2016 Cuma 14:42
Büyük Üstad: Sıra dışı bir kahramanın destanı






Büyük Üstad: Sıra dışı bir kahramanın destanı

Türkiye'de ve dünyada yüzbinlerce insanı Yoga ile tanıştıran Akif Manaf bu kez okurlarını büyük bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Son 40 yılını insanlığa adayan Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf, Büyük Üstad ile sadece kendi deneyimlerini değil, okurlarıyla ilgili sıra dışı olayları da yorumluyor..

Kılıcı koşulsuz sevgi, kalkanı nedensiz merhamet olan sıra dışı bir kahramının destanı; Büyük Üstad Sıradan hayatın içinde sıra dışı bir kahramanın hikayesi yazıldı bu destanda, Böylesi hiç görülmedi, duyulmadı tarihte, Karanlığa meydan okundu, Gezegenin geleceği yeniden yazıldı BÜYÜK ÜSTAD destanında...

Varoluşta çeşitli oyunlar sergileyen ruhi varlıklar, farklı bir oyun isteği ile bu evrene gelirler. Maddi beden kostümü içinde çeşitli oyunlar oynarlar, fakat bazıları kendilerini oyuna kaptırıp kaybolurlar, komplike yasalarla yönetilen bu çapraşık yapıda. Başlangıçta eğlenceli bir oyun bahçesi olan bu evren, bir hapishaneye dönüşür onlar için, girmesi kolay çıkması zor olan. Kurtulmak için çırpındıkça  daha çok bağlanırlar bu evrene, bir zaman gelir ki, ona sahip olmak isterler egonun tükenmez hırsıyla. Böylece masum oyunlar yerini bırakır zalim iktidar savaşlarına; sevgi nefretle, zevk acıyla, güzel çirkinle yer değiştirir, sertleşir evrendeki yaşamın koşulları.

İşte bu evren hapishanesinden, bu iktidar mücadelesinden, acıdan, ızdıraptan kurtulmak isteyen ruhi varlıklar için bu evrene gelir üstün cesarete sahip EBEDİ ÜSTAD’lar. Özlerinde evrenden çıkış yolunun haritasını, kalplerinde Mutlak’a açılan kapının anahtarını taşırlar. Her gezegende destan yazar EBEDİ ÜSTAD’lar kurtarırken kaybolmuşları.

Hafızalardan hiç silinmeyecek böyle bir destanın kahramanı olan BÜYÜK ÜSTAD, okuyucuyu sadece bu gezegende değil tüm evrende ve hatta evrenin dışında geçen olaylara götürecek ve sıra dışılığın sınırına ulaştıracak.
BÜYÜK ÜSTAD destanında olağan yaşamda olağanüstü zaferler yaratan bir kahramana tanıklık edeceksiniz...

21. yuzyılda aramızda yaşayan gerçek bir spiritüel efsanenin hayatını okuyacaksınız bu destanda. Dokunduğu samimi hayatların değişimine hayretle eşlik ederken siz de Büyük Üstad ile yaşadığınız deneyimlere yer verilmesini isterseniz isim, soyisim ve adres bilgilerinizle info@yogaacademy.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.