Dahi Yayıncılık, 2019'u yeni yazar kadrosuyla karşılıyor

Dahi Yayıncılık, yeni yılı yine şaşırtıcı yazarlar ve romanlarla karşılayacak! Dahi Yayıncılık, yeni yazarların kitaplarını yayınlarken, kişiye özel yayıncılık anlayışını geleneksel yollarla okuyucularına sunuyor.

27 Aralık 2018 Perşembe 08:27
Dahi Yayıncılık, 2019'u yeni yazar kadrosuyla karşılıyor






Dahi Yayıncılık, 2019'u yeni yazar kadrosuyla karşılıyor

Tarihi çok eskilere dayanan yazın ve matbaa geleneği ile dinamik, yenilikçi kadrosunu buluşturan Dahi Yayıncılık, genç kadrosu ve yazarlarıyla bu köklü geleneğe yeni bir soluk kazandırıyor.


Yeni yılda da hem okurlarına hem de yazar ve yazar olmak isteyenlere yayıncılık çalışmalarında en iyi hizmeti vermeye devam edecek olan Dahi Yayıncılık, daha önce yayınladığı ve gündemdeki kitapları ile fark yaratıyor.

Roman yazmak, edebiyat ile uğraşmak, duygu ve düşüncelerini paylaşmak artık bir lüks değil. Yayıncılık sektöründe kazandığı tecrübe ile yazarlara ve yazar olmak isteyenlere, yazarlık yolculuğunda danışmanlık yaparken yeni yazarların heyecanını paylaşıyor.

Dahi Yayıncılık, yeni yazarların kitaplarını yayınlarken, kişiye özel yayıncılık anlayışını geleneksel yollarla okuyucularına sunuyor.

Yıllardır oluşturulan birikimigeleceğin yazarlarıyla harmanlayan Dahi Yayıncılık, yazarlık yolculuğuda kişilerin gelip geçici bir heves değil, uzun soluklu bir süreç olarak kurguluyor.

Dahi Yayıncılık'ın yayınlanan kitaplarından bazıları:


DOĞUŞUNDAN GÜNÜMÜZE KIRKPINAR

Kırkpınar Güreşlerinin tarihi dokusuna ışık tutan Halis Erdem, Kırkpınar'ın doğuşunun Orhan Bey'in oğlu Rumeli Fatihi Süleyman Paşa'nın Anadolu'dan Rumeli'ye yaptığı akınlarla ve Edirne'nin fethiyle bağlantılı olduğunu eserinde anlatıyor. Doğuşundan Günümüze Kırkpınar'da birbirinden renkli pehlivanları okuyacağınız gibi, günümüzdeki yarışan pehlivanları da tanımış ve ata kültürümüz olan yağlı güreşlerinin bütün detaylarını bu kitap ile öğrenmiş olacaksınız.

ACI PSİKOLOJİSİ

Acı çok özel ve arkaik bir anlam taşımaktadır. Aydınlanmamış insan bedenine acı çektirerek öz benliğine dokunmuş, temas etmiş olur. Yaşamda gerçekçi olmak, bir anlamdan da acıdan korunmayı sağlar. Yazar bu kitabında zevk ve acı arasındaki ilişkiyi paralel bir zeminde birbirine bağlı olarak anlatmıştır.


DEVRİM

Yazarımız Akif Manaf, çeşitli nefes tekniklerini en sade solunum çalışmalarından en gelişmiş tekniklere kadar analiz ettiği bu eşsiz eserinde, solunum sistemini hem çağdaş anatomi hem de kadim yöntemler açısından ele alarak sağlığını ve kendini geliştirmek isteyen herkes için güvenilir bir rehber sunmuştur.

NEFES SANATI

Yazarımız Akif Manaf, çeşitli nefes tekniklerini en sade solunum çalışmalarından en gelişmiş tekniklere kadar analiz ettiği bu eşsiz eserinde, solunum sistemini hem çağdaş anatomi hem de kadim yöntemler açısından ele alarak sağlığını ve kendini geliştirmek isteyen herkes için güvenilir bir rehber sunmuştur.

NEFRET PSİKOLOJİSİ

Yazarımız nefret psikolojisinin insan üzerindeki etkisini irdeleyici bir üslupla anlatmıştır. "Nefret Psikolojisi" kitabında yazarımız; nefretin psikolojik çözümlemelerini ve altında yatan nedenlerini varoluşsal bilgelik serisinde okuyucularına ulaştırmaktadır.

ÖLÜM

Yazarımız Akif Manaf, bu kitapta evrensel bilgileri kapsamlı bir şekilde, gerekli tüm detaylarıyla birlikte ele almıştır. Bu eser, hem derin teorik bilgilere, hem de çok boyutlu pratik deneyimlere dayanmaktadır.

RUH

Yazarımız Akif Manaf, ruh konusunda bütün sorularınıza cevap veriyor. Ruh nedir, neden insan acı çeker, korkular nereden kaynaklanıyor, ruhun biçimi var mı gibi, herkesin merak ettiği soruları yanıtlıyor.

SEVGİ

Sevgi nedir, nasıl ifade edilir gibi sorulara cevap aranmaktadır. Kitabın okuyucuları ve yaşamını bu bilgiler ışığında şekillendiren herkes fiziksel, zihinsel ve ruhsal sağlığını sonuna kadar koruyabilecek bilgiler edinir.

TANRI

Evrensel bilgileri kapsamlı bir şekilde, gerekli tüm detayları ile birlikte ele almıştır. Tanrı, evrim enerjisi nedir gibi sorulara cevap vermektedir.


YOGA

Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf, Yoga yolunda 50 yıldan fazla bir sürede elde ettiği tercrübleri bu şahaserde okuyucularıyla paylaşmaktadır. Yoga Sistemi'ni orijinal kaynaklardan, olduğu gibi aktarmaktadır. "Yoga doğru yolla uygulanırsa, insanı dengeli, huzurlu ve neşeli kılar. İnsan bütün olumsuzluklardan kurtularak, olumluluğun tadını çıkarır." Yazarımız Akif Manaf bu şaheserinde, tüm insanlığa sarsılmaz bir sağlık, huzur, denge ve başarı için benzersiz bir anahtar sunmaktadır.

GÜMÜŞ SUYU

Kemal Tuna, Avrupa'nın önde gelen ülkelerinde 17 yıl çeşitli tıp alanlarında gördüğü eğitim sırasında kıtanın çeşitli bölgelerinde uygulanan alternatif tıp yöntemlerini yerinde inceleme fırsatı bularak kendi sentezini oluşturmuş bir enerji ve reiki uzamanı olarak yaptığı araştırmalar sonucunda "Kolloidal gümüş suyunun vücutta bulunan bakteri, mantar, enfeksiyon ve virüsler üzerinde sentetik antibiyotiklerden daha fazla olan etkisini gözlemlemiştir. Kişinin vücut içi temizliğini sağladığından dolayı hücrelere yeter miktarda besin enerji oksijen gider ve metabolizma düzgün çalışmaya başlar, ayrıca gümüşün hücre yenileyici özelliğinden dolayı yanık, yara tedavilerinde kullanılır."

KARAPAPAKLAR VE ÖYKÜLERİM

Adıgüzel ile Gülçiçek'in aşkları yaşadıkları devrin gerçeği olup, yazarımız tarafından şiirsel olarak betimleme yoluyla düzenlenmiştir. Maho'nun dramı ise 1969'ta Van'ın Özalp ilçesinin Çamurlu köyü ilkokulu öğretmeni iken, Şefik Ağa'dan dinlediğim gerçek bir yaşanmışlık öyküsüdür. Yolu Özalp'e düşenlere mutlaka Maho'nun hatrına bir bardak çay ikram edilir.

SAĞLIKTA KIRMIZI ALARM

Gazeteci yazarımız toplum sağlığının iyileştirilmesine katkı sağlayan yazılar yazmıştır. Sağlık sisteminin aksayan yönleri mercek altına alan Yazarımız vatandaşı gözü kulağı sesi olup sıkıntıları anlatmıştır.

AŞK KÖPRÜSÜ

Şair Eminnur Güler Acar'ın şiirlerinde ifade ettiği ve yaşamı boyunca yaşadıklarını Aşk Köprüsü şiir kitabında toplamış olup, heyecan dolu okunmaktadır. Eminnur Gülen Acar, "yazdıklarım yaşadıklarımdır, her birinin ateşi özüme düşmüştür, kağıda döküldüğünde güle dönüştü. Sınavlarım zordu ama yazdıklarım olmasaydı doğruları öğrenemezdim," diyor.

PUSU

Karakterimizin şekillenmesinde doğduğumuz aile, etkenlerin başında gelir. Zamanla kişiliğimizi şekillendiren özelliklerimiz kendini belli eder. "Bu, bana ters geliyor." Dediğimiz anlar oluşmaya başlar. Zamanla yeni tercihler su üstüne çıkar ve bu tercihler hayatımıza şekil verir. Nefes aldığımız toplum yani aynı nefesi almaya çalıştığımız toplum ve alışkanlıkları, tercih yapmamız için yerini alır. Kimi zaman nefessiz kalırız; yine de, karar verilen karakterin ışığında, alışkanlıklarımızın eşliğinde tercihimizi yaparız ve yaşarız...

ŞİDDET PSİKOLOJİSİ

Şiddet bir orman yangını gibidir, bir kere uygulamaya başlandı mı insanın bünyesini yakıp yıkar" diyen Manaf şiddet uygulayan insanı ve şiddetin iç yüzleşmesini okuyucu ile paylaşırken, şiddet uygulamanın asıl insanın iç öfkesi ile yüzleştiren tarafını da açığa vuruyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.