Eşref Kolçak'tan Yapımcılara Sitem

SİNEMA sanatcısı Eşref Kolçak, Yalova'da katıldığı bir toplantıda, yapımcıların yalnızca gençlerle çalıştığını belirterek, "Biz çalışarak kazanan insanlarız ama ne yazık ki son zamanlarda bizi, Türkiye'de sinemayı seyirciye...

21 Ekim 2014 Salı 18:13
Eşref Kolçak'tan Yapımcılara Sitem






SİNEMA sanatcısı Eşref Kolçak, Yalova'da katıldığı bir toplantıda, yapımcıların yalnızca gençlerle çalıştığını belirterek, "Biz çalışarak kazanan insanlarız ama ne yazık ki son zamanlarda bizi, Türkiye'de sinemayı seyirciye sevdiren bizlerle insanlar çalışmıyorlar. Ben birkaç tanesine de söyledim. 'Siz bizlerle çalışırsanız, birçok şeyi öğrenirsiniz, kaybetmezsiniz' dedim. Burada sorun yapımcılarda. Hoş olmayan şöyle bir karar almışlar. Sadece gençlerle çalışmak gibi. Olmaz böyle şey" dedi.
Güldürü Ustası Ercan Gönültaş, 'Batı Karadeniz Kıvırcık Şivesi' ile Yalova’da önümüzdeki pazar günü Stand-Up şov yapacak. Bu gösteride sinema sanatçısı Eşref Kolçak da yer alacak. Gösterinin tanıtım toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen Eşref Kolçak, gençlerle çalışmayı tercih eden yapımcılara sitem etti.
“Biz çalışarak kazanan insanlarız" diyen Kolçak, "Ama ne yazık ki son zamanlarda bizi, Türkiye’de sinemayı seyirciye sevdiren bizlerle insanlar çalışmıyorlar. Ben birkaç tanesine de söyledim. ‘Siz bizlerle çalışırsanız, birçok şeyi öğrenirsiniz, kaybetmezsiniz’ dedim. Burada sorun yapımcılarda. Hoş olmayan şöyle bir karar almışlar. Sadece gençlerle çalışmak gibi. Olmaz böyle şey" dedi.
Günümüz dizilerini izlemediğini söyleyen Kolçak, Kenan İmirzalıoğlu’nu da oldukça başarılı bulduğunu belirtti. Kolçak, “Herhangi bir art niyetle değil, içimden gelmediği için günümüz dizilerini izlemiyorum. Ama beğendiğim erkeklerden Kenan İmirzalıoğlu var. Samimi olarak söylüyorum çok iyi. Buradan söylüyorum tek tip oynamasın. Bir tek tip hiçbir zaman geçerli değil. Hep o ‘kabadayı’ olmasın. Hayatımda hiçbir zaman tek adam olmadım. İyi de oldum, kötü de oldum, köylü de oldum, şehirli de oldum, asker de oldum, sivil de oldum. Ama hiçbir zaman tek tip olmadım. Sinemada tek tip bir zamana kadar gider ama sonra devam ettiremezsiniz. Limiti biter. Lütfen, yanlış da anlaşılmasın ama bizle ne kadar çalışırlarsa o kadar fayda görürler" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.