Günün kitabı; Çocuk Neyi Neden Yapar?

Nesil yayınları'nın son dönemde ağırlık verdiği rehber kitaplar dizisi içinde yerini alan 'Çocuk Neyi Neden Yapar?' sorusuna uzmanından cevaplar üretiyor.

10 Eylül 2016 Cumartesi 10:51
Günün kitabı; Çocuk Neyi Neden Yapar?






Günün kitabı; Çocuk Neyi Neden Yapar?


Pedagog Dr, Adem Güneş'in kaleme aldığı ve Nesil Yayınları arasında yerini alan Çocuk Neyi Neden Yapar? her anne ve babanın mutlaka okuması gereken önemli bir rehber.

Nesil yayınları'nın son dönemde ağırlık verdiği rehber kitaplar dizisi içinde yerini alan 'Çocuk Neyi Neden Yapar?' sorusuna uzmanından cevaplar üretiyor.

Gündelik hayatın içinde çocuklarımızla ilgili karşılaştığımız yüzlerce sorunun cevabını uzman Pedagog Adem Güneş veriyor.
Çocuklarla iletişim kurmanın, onları anlamanın yollarını anlatan Adem Güneş, anne ve babalara önemli uyarı ve tavsiyeleri var. Üstelik günümüz diliyle sıcak bir üslupla.
Çocukların internete olan düşkünlüğü, kardeşler arasındaki tartışmaları, kavgaları, yemek alışkanlığı, temizlik ve kişisel beceri hakkındaki eğilimleri, arkadaşlarıyla olan ilişkileri, okul ve derslere olan ilgisi gibi temel konularda uzman Pedagog Dr. Adem Güneş ailelere önemli tavsiyelerde bulunuyor.
"Çocuk" konulu kötü haberlerin sıkça içimizi burktu bir dönemde onları daha iyi anlamak için anne-baba olmak yetmiyor. Onları anlamak için bir uzman görüşüne ihtiyaç hissedenler için Çocuk Neyi Neden Yapar'ı mutlaka okumalı, elimizin eltandı bulundurmalıyız..

Kitap; bazen önemsemediğimiz pek çok davranışın aslında çocuklarımızın bize vermek istediği çok özel bir mesaj olduğunu gösteriyor.
Pedagog Dr. Güneş, Çocuk Neyi Neden Yapar? Kitabında temel pedagojik bilgilerle birlikte, kısa ve öz olarak olumsuz çocuk davranışlarının nedenlerini ve çözüm önerilerini sunuyor. Yalın bir dille ele alınan bu konuların tamamı, bütün anne-babaların bugünlerde en önemli sorunları olarak göze çarpıyor.
Hırçın bir çocukla başa çıkmanın yalları, tırnak yeme alışkanlığı, uyku düzeni, tuvalet alışkanlığı, çocukların korkuları, içine kapanık sıkılgan bir çocukla iletişim kurmanın yolları, bazen onların ağzından dökülüveren kötü sözlerin önüne geçme isteği, ve daha yüzlerce aile içi problemin pratik çözümü Çocuk Neyi Neden Yapar'ın içinde. 208 sayfalık rehber kitabın satış fiyatı 15 TL

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.