Mehmet Ali Bulut Kayseri'de okurlarıyla buluştu

Kaleme aldığı çok sayıda araştırma eseriyle tanınan Gazeteci Yazar Mehmet Ali Bulut, Kayseri'de okurlarıyla buluştu. Kitaplarını imzalayan Bulut, vatandaşların soruların sorularını cevaplandırdı.

23 Ekim 2016 Pazar 13:53
Mehmet Ali Bulut Kayseri'de okurlarıyla buluştu






Mehmet Ali Bulut Kayseri'de okurlarıyla buluştu


Gazeteci Yazar Mehmet Ali Bulut, Kayseri'de düzenlenen etkinliklerde okurlarıyla buluşuyor. Dün Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA tarafından düzenlenen Demli Muhabbet etkinliklerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Mehmet Ali Bulut, bugün de okurlarıyla hem sohbet etti, hem de kitaplarını imzaladı.

MEHMET ALİ BULUT'UN KİTAPLARI

Derviş Sinha, Ruhun Deşifresi, Gizemli Sorular, Ahkamsız Hükümler, Can Boğazdan Çıkar, Elfabe, Ey Rabbim Dualarımı Kabul Eyle, Kabeyi İlk Gördüğümde, Sofra Başı Sağlık Sohbetleri, Doğu Medeniyetlerinin yeniden Yükselişi, Rüya Tabirleri, Asya'nın Ayak Sesleri adlı kitaplarıyla kendi alanında çok sayıda esere imza atan Mehmet Ali Bulut 1954 Gaziantep doğumlu. Gazeteciliğe Tercüman'da başlayan Mehmet Ali Bulut çok sayıda gazetede yazarlık ve yöneticilik yaptı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.