Recep Aktuğ Sezon Galası'nda Gümüşlük’ü salladı

Ünlü sanatçı Recep Aktuğ Metin’s Gümüşlük’te düzenlenen sezon galasında sevenleriyle buluştu

25 Eylül 2017 Pazartesi 23:48
Recep Aktuğ Sezon Galası'nda Gümüşlük’ü salladı






Recep Aktuğ Sezon Galası'nda Gümüşlük’ü salladı

Güçlü sesi, kendine özgü yorumlarıyla sahnelerin ünlü ismi sanatçı Recep Aktuğ Metin’s Gümüşlük’te düzenlenen sezon galasında sevenleriyle buluştu.  İzmir, Sinop, Didim, Samsun ve İstanbul’dan gelen hayranlarına coşkulu bir gece yaşatan sanatçıyı izlemeye gelenler arasında TURMOB Onursal Başkanı ve bir dönemin  CHP Mersin Milletvekili Mustafa Özyürek ve eşi Sunter Özyürek de yer aldılar.


Eylül ayında 4. albümünü çıkartan Recep Aktuğ, eski ve yeni şarkılarından oluşan  repertuarı ile geceye katılan misafirlerini öylesine coşturdu ki saat 01:00 gösterdiğin de hiç kimse gitmeye niyetli değildi.  Sahneden inmesine rağmen  hayranları ünlü sanatçı Recep Aktuğ’u bir süre daha bırakmadı.  İzlemeye gelen hayranların  yoğunluğunun bayan olması da oldukça  dikkat  çekiciydi.


Mekan, sezon boyunca yaz akşamları canlı müzik eşliğinde; Atilla Atasoy, İran asıllı Azeri sanatçı Ramin Farghnıya, Fuat Saka,  DJ Ayhan Topaloğlu, Haluk Kunter, Asiye Palu ve  Burhan Tuzer gibi birbirinden değerli sanatçıları ağırladı. DERYA DUYSAK – MUĞLA

Son Güncelleme: 27.09.2017 02:41
Anahtar Kelimeler:
Recep AktuğMetin’s
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.