Turkcell Bodrum Caz Festivali

- Bodrum ilçesindeki festival kapsamında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası konser verdi

09 Eylül 2017 Cumartesi 00:13
Turkcell Bodrum Caz Festivali






MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Turkcell Bodrum Caz Festivali kapsamında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası konser verdi.

Bodrum Belediyesi ve Caz Derneği'nin desteğiyle Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenen festivalde, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrasının şefliğini bando Teğmen Yusuf Doğan yaptı.

Orkestranın konserini ardından caz şarkıcısı Sibel Köse sahneye çıktı. Köse, orkestra eşliğinde eserler seslendirdi. Yaklaşık bin kişinin izlediği konserde, Caz Derneği Başkanı Özlem Oktar Varoğlu etkinliğin gerçekleştirilmesine katkıda bulunanlara plaket verdi.

Festival, 17 Eylül'de sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.