Türkiye Gazetesi Almanya baskısı yeniden başlıyor

Türkiye Gazetesi, geçtiğimiz yıl son verdiği Almanya baskısına yeniden başlıyor.

07 Aralık 2016 Çarşamba 15:24
Türkiye Gazetesi Almanya baskısı yeniden başlıyor






Türkiye Gazetesi Almanya baskısı yeniden başlıyor

Avrupa'da yaşayan Türkiye Gazetesi okurlarının ısrarlı baskısı, İhlas Holding'e geri adım attırdı. Geçtiğimiz yıl Almanya baskısı durdurulan Türkiye Gazetesi, Avrupa'ya geri döndü. Avrupa'da yaşayan vatandaşların yoğun talebi karşısında Frankfurt tesislerinde yeniden baskıya giren Türkiye Gazetesi Avrupa okurlarıyla buluşuyor..

ESKİ EKİP GÖREVE ÇAĞRILDI

Türkiye gazetesi Frankfurttaki tesislerinde 1988'den itibaren çıkmaya başladı. 2015 yılı başında  basım durduruldu. Ancak Almanyadaki okurların yoğun talebi gazetenin Avrupa baskısını yeniden gündeme getirdi. Birkaç aydır çalışma yürütülüyordu.

Eski ekip toplandı ve güçlendirilerek İstanbul'daki gazete binasında Avrupa baskısı masası kuruldu. Ekibin başına da 20 yıldır gazetenin Avrupa baskılarında görev yapan Cihat Masum Yanık getirildi.

Uzun yıllar Frankfurt'taki tesislerde çalışan Yanık, baskı durdurulunca İstanbul'a geldi ve siyaset editörü olarak görev yaptı.

Türkiye gazetesi 12 Aralık itibariyle Almanya, Belçika, Fransa gibi ülkelerde yeniden okurlarıyla buluşacak. Sayfalar İstanbul'dan baskıya hazırlanacak. Frankfurt'ta bulunan ekip ise haber toplama, baskı, reklam işlerini üstlenecek.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.