TÜYAP Kitap Fuarı'nda izdiham var

TÜYAP fuar ve kongre merkezi bugün belki de son yılların en kalabalık anlarını yaşıyor. Binlerce kitapsever toplu ulaşım araçlarıyla kitap fuarında okudukları kitapların yazarlarıyla buluşmaya geliyor.

11 Kasım 2017 Cumartesi 13:42
TÜYAP Kitap Fuarı'nda izdiham var






TÜYAP Kitap Fuarı'nda izdiham var


İstanbul'da güzel bir hafta sonu, güneşli bir gün, binlerce genç, yaşlı, erkek kadın Beylikdüzü'ne ulaşmaya çalışıyor. Bu tatlı telaşın altında bu yıl kapılarını 36. kez açan uluslararası kitap fuarı var.


Ünlü yazarlar bugün okurlarıyla buluşuyor. Kitap kurtları bugün TÜYAP Fuar Merkezi'nde buluşurken yaşanan izdiham çekilmeye değer doğrusu.


36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda yoğunluk yaşanıyor. Haftasonu olması nedeniyle çok sayıda kişi fuarın düzenlendiği Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'ne akın etti.

Araç yoğunluğunun yanı sıra fuar merkezinin önünde bulunan üst geçitte izdiham yaşandı. Metrobüsle gelenlerin oluşturduğu yoğunluk kameralara yansıdı. Fuara gelenler, uzun kuyruklardan sonra fuar salonlarına girebiliyor. Fuar alanında da yoğunluk göze çarpıyor. Ünlü Komedyen Cem Yılmaz'ın da kitaplarını imzaladığı fuarda gün boyu söyleşiler de var.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.