Ünlü karikatürist​ vefat etti

Ünlü karikatürist Galip Tekin vefat etti.

06 Temmuz 2017 Perşembe 14:35
Ünlü karikatürist​ vefat etti






Ünlü karikatürist​ vefat etti

   Ünlü karikatürist Galip Tekin vefat etti.Galip Tekin Arnavutköy’deki evinde ölü bulundu. Galip Tekin’in cesedinde yapılan incelemede şüpheli bir duruma rastlanmadı. Edinilen bilgiye göre bugün Galip Tekin’in Arnavutköy’de stüdyo dairesinin bulunduğu apartman komşularından biri, Tekin’in dairesinin bulunduğu katta gürültü duyunca Tekin’in ablasına haber verdi. Daireye gelen abla Medret Tekin dairenin girişinde kardeşinin cansız bedeniyle karşılaştı. Boyacıköy çıkmazındaki olay yerine polis de geldi. İlk incelemede Tekin’in vücudunda şüpheli bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi.
 
 

   Galip Tekin Kimdir
   Galip Tekin, 20 Nisan 1958’de Konya’da doğdu. Fantastik ve bilim kurgu tarzdaki eserleriyle tanınan çizgi romancı olan Galip Tekin, Gırgır dergisinde yetişti. Oğuz Aral döneminin Gırgır’ında, komik, fantastik ve absürt öyküler çizerek başladığı çizgi romanları, giderek daha çok bilim kurguya yaklaşmış ve mizahi olmaktan uzaklaşmıştı.
Sözcü

karikatürist
Son Güncelleme: 06.07.2017 17:23
Anahtar Kelimeler:
Galip Tekin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.