Yeni bir dijital platform puhutv

​İnternetin hızlanması ve akıllı cihazların yaygınlaşmasıyla değişen televizyon izleme deneyimini Türkiye’ye getiren puhutv “En sevilen yerli dizi ve filmlerin online adresi olmak” vizyonuyla yayın hayatına başladı.

21 Aralık 2016 Çarşamba 06:03
Yeni bir dijital platform puhutv






Yeni bir dijital platform puhutv

İnternetin hızlanması ve akıllı cihazların yaygınlaşmasıyla değişen televizyon izleme deneyimini Türkiye’ye getiren puhutv “En sevilen yerli dizi ve filmlerin online adresi olmak” vizyonuyla yayın hayatına başladı.
Kolay kullanım imkanının yanı sıra yüksek görüntü kalitesine sahip puhutv “izleyicisini tanıyan televizyon” anlayışını benimseyen puhutv mobil cihazlarda da   izlenebiliyor.
Tamamen ücretsiz olan puhutv içeriğinde Türk Sineması’nın popüler filmlerini,unutulmaz Yeşilçam klasiklerini ve Türk yönetmen sinemasının seçkin eserlerini izleyici bulabilecek.
Anahtar Kelimeler:
Puhutv
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.