Yılın düğünü İstanbul'da gerçekleşti

 Hint grup pazarının lider şirketi Inventum Global, Hindistan’ın çimento kralının oğluna İstanbul’da görkemli bir düğün organize etti.

12 Temmuz 2018 Perşembe 13:15
Yılın düğünü İstanbul'da gerçekleşti






Yılın düğünü İstanbul'da gerçekleşti

     Hint grup pazarının lider şirketi Inventum Global, Hindistan’ın çimento kralının oğluna İstanbul’da görkemli bir düğün organize etti. Hindistan’ın çimento kralı, Hindistan’ın en zengin 40 ailesinin de davetliler arasında bulunduğu ihtişamlı bir düğün ile oğlunu evlendirmek için İstanbul’u tercih etti.

   9-11 Temmuz tarihleri arasında Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da gerçekleşen muhteşem düğüne 300’ü aşkın davetli katıldı. Uzun süredir çeşitli sebeplerden büyük Hint düğünü ağırlayamayan İstanbul’da, Inventum Global tarafından organize edilen düğünle Hindistan’ın gözü yeniden Türkiye ve İstanbul’a çevrildi. Düğün için hazırlıklara aylar öncesinden başlandı. Inventum Global yetkililerinin verdiği bilgiye göre, tamamen gizlilik içerisinde hazırlıkları sürdürülen düğün için son derece profesyonel Türk ve Hintli ortak çekim ekibi, teknik ekipleri, aşçılar, servis ekipleri ve dekor ekipleri oluşturuldu.

   Sanatçılar ise Hindistan’dan getirildi. Binlerce çiçekle dizayn edilen mekanlar göz kamaştırdı. Her günü ayrı etkinliklerle planlanan düğünde Bollywood’un en ünlü gruplarından Atıf Aslam ve Meet Bros gibi ünlüler sahne aldı.

   Farklı şovlar, ses ışık gösterileri, seremoniler ve törenler bütün ihtişamı ile konuklara unutulmaz bir deneyim yaşandı.

Anahtar Kelimeler:
Yılın Düğünü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.