Bahaüddin Varol kendini ayetle savundu; Türk Bayrağını indirten dekan istifa etti

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hatice 2018-01-02 00:02:34

Arkadaşım siz nasıl insansınız olayın iç yüzünü hiç araştırmamışınız. Mesele, okul girişine asılan bayrağın kaldırılması gibi bir durum söz konusu olmayıp tüm öğrencilerin kullanımına açık olan kantinde bir grup ülkücü öğrencinin kendilerine masa-makam oluşturup buraya bayrak asma girişimidir. Diğer öğrenciler üzerinde baskı ve ötekileştirme çalışmasıdır. Değerli hocamızda inşAllah en kısa sürede görevinin başına dönerek sizin gibilere en güzel cevabı vetecektir.

Misafir Avatar
mustafa sayın 2018-01-02 01:39:15 @hatice

Öğrencilerine FETÖ'cü iftirası atan değerli hocanız iftira ile ayetleri nasıl bir araya getirdiğini de eminim çok iyi açıklar. Mide bulandırıcı yalanlara Aksaray'a nasıl inandıracaksınız? Merak ediyorum... AK Partili büyüklerimizin pek bir yardımı olmamış galiba...

Beğenmedim! (0)
Haber'e Git