"20 yaşındaym, böyle fiziğim yok" dedirtti

Defne Samyeli sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafına takipçilerinden büyük beğeni aldı.

01 Ekim 2018 Pazartesi 08:01
"20 yaşındaym, böyle fiziğim yok" dedirtti






"20 yaşındaym, böyle fiziğim yok" dedirtti

    Defne Samyeli sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafına takipçilerinden büyük beğeni aldı.Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen Defne Samyeli, bir dergi için çektirdiği fotoğraf ile çok konuşuldu. Samyeli'nin bir takipçisi paylaşıma, "20 yaşındayım böyle fiziğim yok." yorumunu yaptı.

   Sosyal medya paylaşımlarıyla ve Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen Defne Samyeli, bir dergi için objektiflerin karşısını geçtiği anı sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.Ünlü sunucu Defne Samyeli genç kızlara taş çıkaran fiziğiyle parmak ısırttı.

   Fiziğiyle adeta şov yapan ünlü sunucu Defne Samyeli, paylaşımıyla takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Samyeli'nin paylaşımına yorum yapan bir takipçisi "Defne hanım güzelliğinizle göz kamaştırıyorsunuz. Cem Yılmaz gerçekten çok şanslı." dedi. Başka bir takipçisi ise, "Ben 20 yaşındayım böyle fiziğim yok" yorumunu yaptı.

Haberler

Son Güncelleme: 01.10.2018 05:21
Anahtar Kelimeler:
Defne Samyeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.