244 Bin TL'lik Montuyla Alışverişe Çıktı

Ünlü DJ Faruk Sabancı bir servet değerinde olan ve dünyada sadece 4 kişide bulunan montuyla alışverişe çıktı

11 Nisan 2018 Çarşamba 16:21
244 Bin TL'lik Montuyla Alışverişe Çıktı






244 Bin TL'lik Montuyla Alışverişe Çıktı

   Ünlü DJ Faruk Sabancı bir servet değerinde olan ve dünyada sadece 4 kişide bulunan montuyla alışverişe çıktı.Adı Merve Boluğur'la aşk dedikodularına karışan ünlü DJ Faruk Sabancı, dünyada sadece 4 adet bulunan montuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

   Önceki gün alışveriş yaparken görüntülenen Faruk Sabancı, dünyada sadece 4 adet bulunan montuyla tüm bakışları üzerinde topladı.Ünlü DJ Faruk Sabancı, montuyla dikkatleri üzerine toplarken, ünlü bir İtalyan motosiklet markası tarafından üretilen monttan, biri ünlü boksör Floyd Mayweather'de olmak üzere, dünyada sadece 4 adet bulunduğu öğrenildi.

   El yapımı mont, altın, gümüş ve bakırdan taşları, altın ve kromu harmanlayan fermuarlarıyla dikkat çekti. Adı Merve Boluğur'la aşk dedikodularına karışan Sabancı, konuyla ilgili sorulara tebessüm etti. Sabancı'nın montunun değeri ise 244 bin TL.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
DJ Faruk Sabancı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.