50 yaşındaki yıldız nefesleri kesti

Tv yıldızı Nicole Murphy sosyal medyadan verdiği birbirinden cesur pozlarla nefesleri kesti.

30 Kasım 2018 Cuma 13:17
50 yaşındaki yıldız nefesleri kesti






50 yaşındaki yıldız nefesleri kesti
    Tv yıldızı Nicole Murphy sosyal medyadan verdiği birbirinden cesur pozlarla nefesleri kesti.13 yıllık evliliğini ihanet nedeniyle bitiren Nicole Murphy, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarıyla takipçilerinin nefesini kesti.

   5 çocuk annesi olmasına rağmen, fiziğiyle genç kızlara taş çıkaran Nicole Murphy, Instagram hesabından paylaştığı etkileyici pozlarıyla adeta yürek hoplattı.Oyuncu Eddie Murphy ile olan evliliğini ihanet nedeniyle bitiren Nicole Murphy'nın, fotoğraflarını görenler Murphy'nin yıllara meydan okuyan fiziği karşısında küçük dillerini yuttular.

   13 yıllık evliliği noktalanan Nicole Murphy, her koşulda bakımlı olmaktan vazgeçmediği için takipçilerinden tam puan aldı.

   Aldatıldığını öğrenince Eddie Murphy'e boşanma davası açan Nicole Murphy, çocuklarının velayeti konusunda eski eşiyle epey sancılı bir süreç yaşamıştı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Nicole Murphy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.