8 bin Euro'luk  çizmelerini soba borusuna benzettiler

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden sanatçı Demet Akalın, gerek müzik çalışmaları gerekse lüks alışveriş tutkusu ile gündemde kalmayı sürdürüyor.

27 Eylül 2017 Çarşamba 10:01
8 bin Euro'luk  çizmelerini soba borusuna benzettiler






8 bin Euro'luk  çizmelerini soba borusuna benzettiler

   Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden sanatçı Demet Akalın, gerek müzik çalışmaları gerekse lüks alışveriş tutkusu ile gündemde kalmayı sürdürüyor. Demet Akalın, bu sefer de bir araba fiyatı olan çizmeleriyle sosyal medyanın diline düştü.

    Ekibiyle Amerika'ya giden Demet Akalın, haftalar öncesinden ayırttığı çizmelerine kavuştu. Yves Saint Laurent marka üzeri swarovski taşlarla süslü çizmenin fiyatı 8 bin Euro (33 bin TL). Demet Akalın çizmeleriyle olan bu pozunu Instagram hesabından kalp emojisi koyup 'YSL' yazarak paylaştı.Demet Akalın'ın çizmeleri gören takipçileri hem fiyatına hem de modeline şoke oldu. Çizmeler, soba borusu, alüminyum folyoya benzetildi.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Demet Akalın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.