80'ler, 90'lar, biraz da noksanlar

Kaan Öztürk ve Onur Mete, 6 kişilik orkestrasıyla birlikte İstanbul Anadolu yakasının gözde mekanlarından Beyrut Performans'ta sahne alıyor.. 

18 Şubat 2019 Pazartesi 17:52
80'ler, 90'lar, biraz da noksanlar






80'ler, 90'lar, biraz da noksanlar


 

Kaan Öztürk ve Onur Mete, 6 kişilik orkestrasıyla birlikte İstanbul Anadolu yakasının gözde mekanlarından Beyrut Performans'ta sahne alıyor..  5 yıldır birlikte sahne alan ekibin ilk gösterisi 22 Şubat'ta...

Eğlenceli sahne perfomanslarıyla bilinen Kaan Öztürk, 22 Şubat Cuma akşamı Beyrut Perfomans sahnesinde en sevilen şarkıları Onur Mete ile beraber seslendirecek.

Kaan Öztürk & Onur Mete, " 80'ler 90'lar biraz da noksanlar" ismini verdikleri programla Cuma gecesi Beyrut Perfomans'da en sevilen şarkılar ve sahne perfomanslarıyla müzik severlerle buluşacak.

Birlikte 5 yıl sahne alan ikili, 6 kişiden oluşan orkestrasıyla birlikte Anadolu yakasının en gözde konser mekanlarından biri olan Beyrut Perfomans'da sahneyi renklendirerek unutulmaz bir gece yaşatacak.
 

Anahtar Kelimeler:
Beyrut Performans
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.